Мешканці особливо небезпечних територій можуть безоплатно отримати дрова – рішення Уряду

Мешканці особливо небезпечних територій можуть безоплатно отримати дрова – рішення Уряду

Фото: Перший Криворізький

На територіях, прилеглих до зон проведення бойових дій, влада забезпечить мешканців безоплатною деревиною, щоб кожна сім’я мала можливість зігріти оселю протягом осінньо-зимового періоду.

Про це повідомили у Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих території України.

Витрати на закупівлю та доставлення деревини обласним військовим адміністраціям компенсують шляхом перерозподілу субвенції з державного бюджету.

Відповідну ініціативу Мінреінтеграції сьогодні підтримав Уряд, видавши розпорядження про перерозподіл коштів і ухваливши відповідні розрахунки.

Передбачено надання можливості обласним військовим адміністраціям Донецької, Запорізької, Миколаївської, Сумської, Харківської, Херсонської, Дніпропетровської та Чернігівської областей, території яких прилеглі до зони проведення бойових дій, забезпечити населення цих територій деревиною паливною на період опалювального сезону.

Реалізація проєкту буде здійснюватися в межах видатків, передбачених Міністерству з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, в обсязі 562,5 мільйони гривень.


Щоб дізнаватись про новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну