На Дніпропетровщині чоловік підірвав гранату у квартирі

На Дніпропетровщині чоловік підірвав гранату у квартирі

Фото: Національна поліція України

У Дніпропетровські області поліція викрила 25-річного містянина, який підірвав гранату у квартирі багатоповерхівки.

Про це йдеться на офіційній сторінці ГУНП в Дніпропетровській області.

Днями до поліції надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир багатоповерхівки пролунав вибух.Попередньо встановлено, що вибухнула граната.

По прибуттю правоохоронці оглянули прилеглу територію та помітили підозрілого чоловіка. Чоловік мав тілесні ушкодження характерні до осколкових, ним виявився 25-річний місцевий мешканець. Чоловіка доправили до лікарні.

Пізніше до лікарів звернувся 41-річний власник квартири де пролунав вибух.

Під час перевірки правоохоронці виявили два заряди до гранатомета, ручну гранату та патрони. Зловмисник їх заховав неподалік від місця мешкання.

Вилучені речові докази направлено на експертне дослідження.

Пізніше поліція з'ясувала, що ввечері до власника оселі прийшов його 25-річний товариш. Під час спілкування між чоловіками виникла сварка, в ході якої гість дістав гранату та привів її в дію. Після чого залишив місце вчинення злочину.

Наразі із правопорушником проводяться слідчі дії, після чого йому буде повідомлено про підозру.

За даним фактом здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Щоб дізнаватись про новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького"




Посилання скопійовано в буфер обміну