Як відбуватиметься вступна кампанія до коледжів у Кривому Розі

Як відбуватиметься вступна кампанія до коледжів у Кривому Розі

Фото: Первый Криворожский

Цьогоріч у Кривому Розі, як і в усій Україні, зарахування абітурієнтів до коледжів проходитиме зі змінами.

Про особливості вступної кампанії-2022 розповіли під час брифінгу в обласній військовій адміністрації.

Для вступу на творчі спеціальності, наприклад, хореографію або дизайн, достатньо скласти творчий конкурс. На бюджет прийматимуть за результатами усної співбесіди. На контракт потрібно надати лише мотиваційний лист. А ще цьогоріч не враховуватимуться бали шкільних атестатів та свідоцтв.

Для випускників 9 класу прийом заяв та документів триватиме з 30 червня до 13 липня. Творчі конкурси та індивідуальні усні співбесіди – з 14 до 21 липня. Реєстрація електронних кабінетів вступників запрацює з 23 червня і буде доступною до 31 жовтня.

Після 11-класу в абітурієнтів вибір ще ширший. Вони можуть вступати до коледжів і за результатами мультипредметного онлайн-тесту, який цьогоріч проведуть замість ЗНО. Крім цього, за сертифікатами ЗНО 2019-2021 років або індивідуальною співбесідою.

Прийом заяв та документів почнеться 14 липня і завершиться 5 серпня. Це для тих, хто вступатиме за творчим конкурсом або співбесідою. Для тих, хто планує надати сертифікати мультипредметного тесту, триватиме з 14 липня до 31 серпня. Реєстрацію електронних кабінетів вступників відкриють 1 липня.

Випускники коледжів отримають дипломи фахового молодшого бакалавра.

Оперативно тут: https://t.me/news_1kr
Обговорення у чаті: https://t.me/chat1krua


Посилання скопійовано в буфер обміну