Більше 10 ракет на Дніпропетровщину сьогодні випустила армія окупантів

Більше 10 ракет на Дніпропетровщину сьогодні випустила армія окупантів

Фото: Первый Криворожский

На Дніпропетровщину сьогодні, 10 квітня, російська армія випустила більше десяти ракет.

Про це у вечірньому зведенні новин повідомив заступник керівника ради оборони Дніпропетровської області Миколи Лукашук, голова Дніпропетровської облради

Він пише: «Сьогодні Дніпропетровщина пережила чи не найважчий день за ці 46 діб. Більше десяти ракет, одну з яких було збито, знищений ворожий безпілотник, декілька зруйнованих об‘єктів, один загиблий, постраждалі рятувальники, серед яких – прес-офіцерка Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області Євгенія Дудка.

Окупанти не можуть перетнути наші кордони, тому обстрілюють з повітря. Станом на цю хвилину ворога на території Дніпропетровщини немає. Загарбники намагалися зайняти втрачені позиції в районі населеного пункту Осокорівка, що на Херсонщині, у 50 км від Зеленодольська. Ймовірно ворог хоче вийти на адміністративні кордони Херсонської області. Йому це не вдається зараз і не вдасться надалі.

Всім нашим постраждалим – якнайшвидшого одужання. Загарбникам – жорсткого покарання. З останнім наші ЗСУ допоможуть»
.

Державна служба із надзвичайних ситуацій просить допомогти зібрати кошти на лікування постраждалої сьогодні під час ворожого обструлі пресофіцерки Євгенїі Дудки.

Оперативно тут: https://t.me/news_1kr
Обговорення у чаті: https://t.me/chat1krua

Посилання скопійовано в буфер обміну