Кривий Ріг отримав 20 тонн гуманітарного вантажу, куди його розподілять — невідомо

Кривий Ріг отримав 20 тонн гуманітарного вантажу, куди його розподілять — невідомо

Фото: Управління песи

Сьогодні, 30 березня, у Кривому Розі чиновники відзвітували, що отримали чергові 20 тон цінного вантажу від фонду Go Save Ukraine. Що це за фонд, редакції наразі невідомо.

Про це повідомляє Управління преси та інформації виконкому Криворізької міської ради.

У Кривому Розі створений та постійно поповнюється Стратегічний запас продуктів і медикаментів, а також налагоджена логістика доставки і розподілу допомоги з-за кордону.

Допомога надходить із Польщі, Німеччини, США, Великобританії, Іспанії, Чехії.

Допомога, що прибула сьогодні до міста — це понад 20 тон вантажу і більше ста позицій. Продукти: крупи, консерви, цукор, чай, олія, печиво, велика партія спеціального дитячого харчування, медикаментів та засобів гігієни.

Кривий Ріг виступає донором в питанні розподілу допомоги, що надійшла з-за кордону.

Ця партія вантажу - не тільки для Кривого Рогу. Це, в першу чергу, допомога для Миколаєва, Южноукраїнська та інших міст.

З початку повномасштабної війни з Росією Кривий Ріг прийняв сотні тон вантажів. Як повідомляють у Військовій адміністрації міста, є перспективні домовленості і на майбутнє.

Наразі редакція "Першого Криворізького" не володіє інформацією про розподіл вантажів, оскільки Військова Адміністрація Кривого Рогу не вважає за необхідне комунікувати із медіа у достатньому обсязі.




Оперативно тут: https://t.me/news_1kr

Обговорення у чаті: https://t.me/chat1krua

Посилання скопійовано в буфер обміну