Криворіжці проводжають в останню путь загиблого воїна Сергія Курила

Криворіжці проводжають в останню путь загиблого воїна Сергія Курила

Фото: Первый Криворожский

У Кривому Розі сьогодні, 22 березня відбулася церемонія прощання із загиблим у боротьбі із російським окупантом воїном Сергієм Курило.

Про це з місця події повідомив журналіст редакції "Перший Криворізький".

Проститись із загиблим бійцем прийшли сотні людей: близькі, родина, колеги по роботі, сусіди, медійники, побратими і посестри.

Сергій Володимирович народився 4 липня 1979 року у Кривому Розі. Після закінчення середньої школи навчався в Криворізькому професійному-технічному училищі №86.


З 1997 року до 1999 року проходив строкову службу.
Із 1999-го він працював на «Криворіжсталі». Потім трудився слюсарем-ремонтником у ТОВ «ДОМНАСЕРВІС». З Криворізьким залізорудним комбінатом Сергій пов’язав своє життя 31 січня 2005 року, починав учнем прохідника на дільниці гірничо-капітальних робіт №6 шахтобудівельного управління. Протягом 2007-2011 років працював у ВАТ «Суха Балка» та на ПП «Світекс». З 2011-го продовжив трудитися на КЗРК на посаді прохідника дільниці гірничо-капітальних робіт проходки шахти «Гвардійська» ШБУ.
За цей час проявив себе справжнім професіоналом, сумлінним працівником і просто гарною людиною, кажуть на підприємстві. Користувався заслуженою повагою як серед колег, так і керівництва шахтобудівельного управління й підприємства.

З 31 липня 2014 року до 3 вересня 2015 брав участь в антитерористичній операції у Донецькій та Луганській областях країни.
25 лютого 2022 року Курила Сергія Володимировича було мобілізовано до лав Збройних сил України. У званні молодшого сержанта ніс службу в 3-му розвідувальному відділенні 2-го розвідувального взводу розвідувальної роти в/ч А3283
Криворіжець загинув в населеному пункті Новотошківське Луганської області. Без чоловіка залишилася дружина Світлана, без батька – син Назар.
Поховають бійця на Алеї Слави Центрального цвинтаря у Кривому Розі.

Посилання скопійовано в буфер обміну