Криворіжці закликають європейських партнерів та НАТО закрити небо над Україною

Криворіжці закликають європейських партнерів та НАТО закрити небо над Україною

Фото: Первый Криворожский

Криворіжці закликають європейських партнерів та НАТО закрити небо над Україною, щоб ворог перестав бомбити мирні міста
Вже понад 4 тисячі криворіжців поставили підпис під зверненням до керівництва США, Франції, Німеччини, Великобританії та керівництва НАТО з вимогою підтримати звернення президента України Володимира Зеленського про закриття неба над Україною.

Збір підписів триває на вулицях міста, на промислових підприємствах, в закладах медицини. Щодня підписів стає все більше.
«Європа та Америка мають нам допомогти та закрити небо над Україною, щоби перестали бомбити наші міста. Те, що відбувається – це біль та трагедія не лише України, а й всього цивілізованого світу. Це жах – втрачати близьких та рідних, ні в чому не повинних дітей та жінок. Тому я поставила свій підпис», – сказала студентка Криворізького педагогічного університету Каріна Рибіцька.
Жителька Кривого Рогу Олена Голуб, яка також поставила свій підпис, зазначила: «На мою думку, а, мабуть, і усіх членів нашої громади і нашої країни, головне те, тому що ми всі бажаємо мирного неба. Ми хочемо всі жити в мирі, спокійно спати, щоб можна було ростити дітей, будувати країну, а не бути наляканими і по кожному сигналу сирен кудись бігти. А те, що відбувається в нашій державі в ХХІ сторіччі – не сприятно для нас і для всього світу в цілому».

Нагадаємо, 05 березня 2022 року Криворізька міська рада одноголосно підтримала звернення президента України до світових лідерів та блоку НАТО про закриття неба над Україною.




Посилання скопійовано в буфер обміну