Прес-реліз

До компанії Метінвест запрошують на роботу водіїв спецтехніки

До компанії Метінвест запрошують на роботу водіїв спецтехніки

Фото: Метінвест

На криворізьких підприємствах Групи Метінвест з’явились вакантні робочі місця для водіїв автотранспорту категорії С, С1, машиністів автокранів та автогрейдерів.

В період пандемії коронавірусу ринок праці відчув на собі багато змін і викликів. Активність як роботодавців, так і претендентів на роботу знизилася, але поступово стала відновлюватися.
Всупереч труднощам, викликаним пандемією COVID-19, компанія Метінвест зберегла робочі місця і активно проводить набір працівників. Особливо затребувані – представники робітничих професій.

Про переваги працевлаштування на криворізьких підприємствах Групи готові розповісти менеджери Центру кар’єри Метінвест. База вакансій у ЦКМ оновлюється щодня, тож шукачі зможуть отримати детальну інформацію про актуальні вакансії у компанії. Окрім досвідчених кандидатів, у ЦКМ чекають також молодь та студентів. Фахівці Центру зорієнтують, у яких напрямках у Метінвесті проводять профорієнтаційну роботу, та які адаптаційні програми діють для нових працівників.

На сьогодні підприємства запрошують таких фахівців:
Професія: машиніст автокрану
Обов'язки:
·управління автомобільним краном вантажопідйомністю понад 22 т під час монтажних та демонтажних робіт середньої складності;
·навантаження, розвантаження, перевантаження, транспортування вантажів.

Професія: машиніст автогрейдера (Автогрейдер GD - 825 А2 (350 к.с.))
Обов'язки:
·виконання зрізання нерівностей, частково поперечного та поздовжнього переміщення ґрунту;
·планування поверхні при спорудженні насипів доріг з ґрунтовим покриттям,
·планування узбіч, ухилів з високих насипів і неглибоких виїмок земляного полотна.
·Можливе працевлаштування з подальшим навчанням на курсах при наявності посвідчення «тракторист-машиніст» кат. F (посвідчення старого зразка) або F1 F2 (посвідчення нового зразка).

Професія: водій автотранспортних засобів кат С, С1
Обов'язки:
·управління загальними вантажними бортовими автомобілями, самоскидами, паливозаправними, спеціальними вантажними цистернами, фургонами.
Транспортний засіб: самоскид ТАТРА, КРАЗ.

Поставити питання щодо запропонованих вакансій можна за номером телефону: 0 800 606 000 або надіславши листа на електронну адресу: [email protected].
Нагадаємо, що офіс ЦКМ у м. Кривий ріг знаходиться за адресою: пр-т Миру, 33. Менеджери чекають на вас з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00.

Коментарі (24)

McGregor

16:46, 11 листопада 2021

Интиресная новость

Костян4ик

23:45, 11 листопада 2021

для тех кто в поисках работы это точно, не бегать по ок, а все в одном месте, и консультация, оформление и т.д.

кошастые слуги нарiда

08:20, 12 листопада 2021

все в одном месте, и консультация, оформление, сральня,***, ***na vorotnyk и т.д.

Шухевич

18:07, 11 листопада 2021

Рік випуску КРАЗа 1974, Татри 1975. Зарплатня величезна-6 тисяч гривень, але дають сексі-спецуху з прапорцем на рукаві. ))) Рагулі! Поспішайте влаштуватись до найгіршого працедавця Кривого Рогу! Бо на ахметкиних копальнях вже є відчутна нестача рабів. Доказ тому- регулярні публікації реклами метінвесту на цьому ресурсі.

skoch

19:56, 11 листопада 2021

А что, бывают предприятия, куда не требуются сотрудники? Люди приходят и уходят. И на Арселор, и на Метинвест, и на Рудомайн, и в АТБ.

kok

20:19, 11 листопада 2021

В атб одни отбросы... им хоть и дали микрофоны под запись но народ оторваный

skoch

20:36, 11 листопада 2021

Везде разные люди. Какой человек не определяется местом его работы. Ну и опять же, лучше работать в АТБ, чем ходить по закладкам, нет?

Сильпо

19:25, 11 листопада 2021

На Метинвесте хорошая зарплата только у тех, кто носит белые каски...

skoch

19:55, 11 листопада 2021

Средняя рыночная зарплата по специальностям, когда-то сравнивали. Где-то даже выше на 10-15% на некоторых профессиях.

kok

20:15, 11 листопада 2021

Ну так озвучте... почему стесняетесь? Или на модельный на 3 года идти никто не хочет?

kok

20:39, 11 листопада 2021

Э а че тут не ответила?

skoch

01:50, 12 листопада 2021

А что именно ответить? По всем профессиям? В инете даже есть сравнительная таблица по предприятиям ГМК, я хз как её можно было пропустить

Костян4ик

23:43, 11 листопада 2021

Общий уровень заработной платы в первую очередь зависит от спроса и предложения на рабочих определенных специальностей, определенной квалификации в определенный момент времени. Рост спроса на труд повышает уровень заработной платы, а рост предложения снижает этот уровень

kok

08:58, 12 листопада 2021

Да не так это работает. У каждого есть свой уровень притязаний. Если профессия не дает возможности его реализовать то люди или ее меняют или эмигрируют. Сейчас ваши зарплаты даже по минимуму ( трешка квартира, содержание детей, может машина) не дают такой возможности. Можно придумывать кучу капиталистических механизмов но в итоге наймете с низким уровнем квалификации и то не в определенный момент. А в определенный останетесь вообще без никого.

skoch

19:54, 11 листопада 2021

Комментаторы, а вы когда на сайт ворк.юа заходите, вас вообще разрывает?)) Тю, ну выкинули вакансии, кому надо, тому надо,.

Посилання скопійовано в буфер обміну