1000 голосів за 2 дні: криворіжці просять забезпечити інсулінозалежних медприладами

1000 голосів за 2 дні: криворіжці просять забезпечити інсулінозалежних медприладами

Фото: Первый Криворожский

Криворожанка зареєструвала петицію, у тексті якої просить започаткувати в місті програму для забепечення дітей, хворих на цукровий діабет 1 типу, інсулінозалежним медичним приладом Помпа та витратними матеріалами до нього.

Авторка петиції Катерина Швець просить, для дітей, які мають ускладнення, пов'язані з хворобою, виділити кошти з місцевого бюджету на придбання шести інсулінових помп та витратних матеріалів до них на кожен місяць.

«Інсулінова помпа — це сучасний медичний пристрій, який є дуже зручним завдяки своєму маленькому крокові введення інсуліну: 0,05/0,025 од. на годину. Цієї дози неможливо досягнути навіть на найменших інсулінових шприцах. Терапія, з використанням помп, дозволяє знизити розвиток довгострокових ускладнень, обумовлених стрибками цукру в крові», — стверджує авторка.

Терапія, з використанням помп, дозволяє знизити розвиток довгострокових ускладнень, обумовлених стрибками цукру в крові.

В петиціїї зазначено, цей проєкт дасть змогу уникнути наслідків, що призводять до тяжкої форми інвалідності (втрата зору та кінцівок, ураження нирок, судин, нервової системи) або навіть смертності.

Також Катерина Швець вважає, що проєкт допоможе поліпшити якість життя дітей, хворих на цукровий діабет, та їхній реалізації в суспільстві.

Зазначимо, що за два дні петиція набрала 1000 голосів криворіжців з 1000 потрібних для того, щоб її розглянули депутати Криворізької міськради.

Читайте також: В Дніпропетровській області 3,5 тисяч підлітків вакцинувалися від COVID-19

Коментарі (1)

ИнжЫнЭр

07:07, 11 листопада 2021

Сер гей, ты ***. Жри букварь

Посилання скопійовано в буфер обміну