Прес-реліз

Компанія Метінвест організовує пункти вакцинації та посилює карантинні заходи

Компанія Метінвест організовує пункти вакцинації та посилює карантинні заходи

Фото: Метінвест

В умовах значного попиту на вакцини на криворізьких підприємствах Метінвесту триває кампанія з безкоштовної добровільної вакцинації від COVID-19. У зв’язку зі стрімким зростанням захворюваності на підприємствах посилені протиепідемічні заходи, а спеціалісти, що можуть виконувати свої обов’язки з дому, переведені на дистанційний режим.

ГрупаМетінвест докладає зусиль, аби співробітники усіх активів компанії могли без перешкод щепитися від коронавірусу. Для цього на підприємствах організовані пункти вакцинації, де робітникам у комфортних умовах, без відриву від виробництва і довгих черг проводять щеплення сертифікованими вакцинами.
На сьогодні 12 683 працівників криворізьких підприємств компанії Метінвест та членів їхніх родин пройшли процедуру щеплення в організованих пунктах вакцинації. 5 351 з них отримали дві дози препарату для захиcту від COVID-19.

Співробітникам компанії, які мають бажання зробити щеплення, достатньо подати заявку спеціалісту по роботі з персоналом свого структурного підрозділу.
Для захисту працівників від інфікування та зменшення ризику розповсюдження вірусу, на криворізьких підприємствах компанії Метінвест ввели додаткові карантинні заходи. На підприємствах суворо контролюють дотримання маскового режиму і проходження передзмінного температурного скринінгу. Від початку пандемії усі працівники системно забезпечуються засобами індивідуального захисту і антисептиками.

У всіх підрозділах підприємств регулярно дезінфікують приміщення і автотранспорт. В адміністративних та побутових приміщення проводять провітрювання, вологе прибирання, обробку дверних ручок та перил із застосуванням дезінфікантів. Знезаражують повітря з допомогою встановлених бактерицидних рециркуляторів.
Щодня дезінфікують зупиночні комплекси, розташовані на територіях підприємств і транспорт, задіяний на перевезенні працівників. Салони машин обробляють знезаражуючим розчином перед виходом на маршрут двічі на день.

Запаси засобів захисту на криворізьких підприємствах Метінвесту постійно поповнюються. Сьогодні в наявності є
понад 2 тисячі літрів дезінфікуючих засобів для співробітників, 1 млн 317 тисяч масок та респіраторів, 32 тисяч 755 літрів засобів для дезінфекції приміщень та автотранспорту.




Коментарі (12)

Final Cut 4,30

17:37, 09 листопада 2021

Все сварщики и слесаря, на работу только через ковид-паспорт.

sandro1

20:48, 09 листопада 2021

правильно, давно уже пора, у медиков так с начала осени, не буду повторятся, прочти мой комментарий выше

Final Cut 4,30

17:40, 09 листопада 2021

А вообще цикаво. Чим бильше вакцинуються, тим стримкише ковид распространяется.

sandro1

20:44, 09 листопада 2021

Чем больше случаев заражения Covid-19 анализируют ученые, тем более они склоняются к версии о том, что движущей силой пандемии стали не случайные контакты незнакомых людей, а случаи массового заражения внутри той или иной социальной группы.

Луис Корвалан

18:50, 09 листопада 2021

правильно и пропуска можно оформить только при наличии сертификата

Посторонним В

23:40, 09 листопада 2021

В других странах уже давно сертификаты или ПЦР, а у нас всё пищат, что нарушение прав.

Дима7965

20:37, 09 листопада 2021

Загнали как баранов в стойло и приказали что им делать и они с этим соглашаются! А завтра скажут всем что от ковида необходимо пройти курс уринотерапии 3 раза и они пройдут!

sandro1

20:43, 09 листопада 2021

статистика смертности говорит об обратном, и очереди в пункты вакцинации, говорят о том, что народ начинает осознавать всю серьезность эпидемии

Посторонним В

23:39, 09 листопада 2021

Ты реально сравниваешь вакцинацию и уринотерапию? Серьёзно? Вы как из пещер повылазили, вакцинация избавила мир от десятка опасных болезней. Как раз уринотерапия это ближе тем, кто боится прививаться.

Костян4ик

20:50, 09 листопада 2021

Современное общество муссирует тему о вреде вакцин и отказе о прививок. При этом немногие вспоминают о том, что до открытия вакцинации средняя продолжительность жизни человека составляла 40 лет, а эпидемии чумы в буквальном смысле сметали с лица земли целые города.

olgarozova

21:48, 09 листопада 2021

правильно делают! смертность такая, что волосы дыбом становятся

Посторонним В

23:38, 09 листопада 2021

Пацаны, вы можете возмущаться сколько хотите, но в Эмиратах уже привито почти 100% населения, даже в Чили почти 90%, и только наши гордые соотечественники всё верят в теории заговора. А у нас по 800 человек умирает каждый день.

Посилання скопійовано в буфер обміну