В контрольном матче подготовки к сезону футболисты клуба «Горняк» обыграли команду «Кривой Рог»

В контрольном матче подготовки к сезону футболисты клуба «Горняк» обыграли команду «Кривой Рог»

Фото: ФК «Горняк»

Спортсмены ФК «Кривой Рог» проиграли команде «Горняк U-19» со счетом 3:1.

7 августа в Кривом Роге на поле спорткомплекса встретились футболисты команды «Горняк U-19» с вице-чемпионом города-2018 - ФК «Кривой Рог», чтобы провести очередной контрольный матч в рамках подготовки к сезону.

В первом тайме матча спортсмены криворожских футбольных команд активно атаковали и шли рука об руку, поэтому первая половина матча завершилась со счетом 1:1.

Во втором тайме футболисты команды «Горняк U-19» поднажали и вырвались с ровного счета, забив еще 2 мяча в ворота команды «Кривой Рог».

Читайте также: Криворожские гандболистки завоевали бронзу на чемпионате Украины



Коментарі (5)

Чих Пых

20:05, 08 серпня 2019

Та ты шо??????

Чих Пых

20:05, 08 серпня 2019

И?

alkozavг

21:22, 08 серпня 2019

эти игры не имеют смысла,городу нужна сильная команда участвующая в вышей лиге.

Тaмeрлан

22:30, 08 серпня 2019

І навіть в Лізі Европи

Тaмeрлан

22:31, 08 серпня 2019

Ось зараз Маріуполь на нічію стоїть з цілим Азе Алкмаром, а тут...Гірник-Кривий Ріг

Актуальне

Як правильно можна зберігати готові страви: поради криворіжцям

Як правильно можна зберігати готові страви: поради криворіжцям

Фото: Freepik (ілюстрація)

Деякі криворіжці намагаються готувати їжу із запасом, щоб протягом тижня не витрачати час на приготування. Містянам надали поради щодо того, як правильно зберігати готову їжу, щоб вона не зіпсувалась і не стала небезпечною для здоров'я.

Про це повідомляє Апостолівський міжгромадський відділ Дніпропетровського обласного центру контролю та профілактики хвороб.

Термін придатності готової їжі залежить від:

  • складу продуктів: страви з м'яса, риби, яєць, молочних продуктів, як правило, псуються швидше, ніж страви з овочів та круп;
  • способу приготування: варені, тушковані та запечені страви зберігаються довше, ніж смажені;
  • умов зберігання: готову їжу слід зберігати у герметичних контейнерах чи пакетах у холодильнику, чи морозильній камері;
  • температури: оптимальна температура зберігання готової їжі в холодильнику становить від +4°C до +6°C, а в морозильній камері — від -18°C і нижче.

У середньому холодні страви (салати, холодні закуски, бутерброди) можна зберігати в холодильнику від 1 до 3 днів, а теплі страви (супи, рагу, макарони) – від 2 до 4 днів.

Деякі продукти, такі як пельмені, вареники, котлети, можна заморозити та зберігати у морозильній камері до кількох місяців.

Правила зберігання готової їжі:

  • використовуйте герметичні контейнери чи пакети: це допоможе зберегти свіжість їжі та запобігти потраплянню до неї сторонніх запахів;
  • зберігайте їжу за оптимальної температури: не залишайте готову їжу при кімнатній температурі надовго;
  • не заморожуйте повторно розморожені продукти: це може призвести до втрати смаку та якості їжі, а також до розмноження бактерій;
  • розморожуйте їжу у холодильнику: не розморожуйте їжу при кімнатній температурі або мікрохвильовій печі.

Звертайте увагу стан продуктів перед вживанням. Якщо ви помітили будь-які ознаки псування — зміна кольору, запаху, смаку, текстури), — то такої їжі краще не вживати.

Читайте також: Яйця, молоко, сир: топ-6 продуктів, які не можна зберігати у дверцятах холодильника

Посилання скопійовано в буфер обміну