Під загрозою участь деяких мешканців Кривого Рогу у наступних виборах

Під загрозою участь деяких мешканців Кривого Рогу у наступних виборах

Фото: Первый Криворожский

У Кривому Розі депутати міськради разом із заступницею міського голови Надією Подоплєловою говорили на базі БО «БТ «Мережа» про інтеграційні проблеми внутрішньо переміщених осіб у приймаючу громаду. Зазначимо, що за одним столом зібрались представники різних політичних сил, представлених у міськраді нашого міста.

Читайте також: Про якість надання ВІЛ-послуг говорили в області і криворіжці

Зазначимо, що близько півмільйона українців не змогли проголосувати на останніх парламентських та місцевих виборах через прогалини у законодавстві.

Люди, які тікали від війни, яку Росія веде проти України на території Донецької та Луганської областей, і зараз живуть у Кривому Розі, турбуються про те, чи зможуть вони брати участь у виборах.

Тому звернулись до депутатів за підтримкою. На думку осіб, які раніше жили у інших областях, звернення депутатів до київських колег має допомогти їм реалізувати свої права.
На наступному пленарному засіданні міськради Кривого Рогу планується звернутись до місцевих депутатів із пропозицією направити звернення до ВР України. Оскільки там протягом року «мертво лежить» законопроект №6240 «Про забезпечення доступу до виборчих прав внутрішньо переміщених осіб та інших мобільних всередині країни громадян». А городяни, які живуть вже тепер у нашому місті, не можуть взяти участь у виборах.

Читайте також: Що робити, якщо ви поїхали в інше місто і захворіли




Коментарі (3)

А поговорить?

10:11, 27 квітня 2018

Перепишите крепостных.

Как тус

12:28, 27 квітня 2018

тамерлан1944, а кто там дядя?

Alfavit

18:09, 27 квітня 2018

Ой не с проста участью переселенцев в выборах обеспокоились в жоппоблоке . К голосам цыганей , бюджетников и чиновников добавят людишек

Посилання скопійовано в буфер обміну