Криворізьких школярів запрошують відвідати Місто професій

Криворізьких школярів запрошують відвідати Місто професій

Фото: Первый Криворожский

Школярі з Кривого Рогу, Дніпра та Кам’янського зможуть спробувати себе в якості представників різних спеціальностей – від соціального працівника до рятувальника. У Дніпропетровській області стартував проект «Місто професій».

«Цей проект дасть можливість дітям на деякий час зануритися у доросле життя, отримати стилізований паспорт, обрати професію до душі, пройти інструктаж та «влаштуватися» на роботу», - розповіла координатор проекту «Місто професій» у Дніпропетровській області Наталія Кулінська.

Читайте також: Як нардепи Кривого Рогу за закон про освіту голосували

Після короткого майстер-класу від фахівців, діти працюватимуть рятувальниками, пожежниками, футболістами, поліцейськими, лікарями, будівельниками.

Під час гри-роботи діти отримають навички обраної професії та зможуть заробити іграшкові гроші – «гривники», які потім обміняють у «Місті професій» на солодощі або канцтовари.

«Взяти участь може кожна дитина, яка забажає. Жодного попереднього запису не потрібно: учасник підходить до імпровізованого «паспортного столу» і починається гра», - додала Наталія Кулінська.

«Місто професій» працюватиме з 12:00 до 15:00 1-го жовтня у Кривому Розі в парку Героїв, 30-го вересня у Дніпрі в парку Глоби.

Читайте також:Погана дорога біля школи - чекай біди. Копи вказали на проблеми чиновникам Кривого Рогу

Коментарі (2)

Hoonda

10:51, 07 вересня 2017

А в кривом роге когда будет?

Hoonda

10:52, 07 вересня 2017

Прошу прощения

Посилання скопійовано в буфер обміну