Криворізький Центр соціальних служб отримав чіткий перелік послуг, які має надавати

Криворізький Центр соціальних служб отримав чіткий перелік послуг, які має надавати

Фото: google.com

На засіданні Кабінету Міністрів України прийнято постанову „Про внесення змін до Загального положення про центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді”, розроблену з метою узгодження завдань та функцій центрів з чинними нормативно-правовими актами.

Також зазначеною постановою конкретизовано перелік послуг, що надаються центрами соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на місцевому рівні.

Дещо змінили місцями абзаці та розширили обов'язки, додали до слова "батьків-вихователів" "патронатних вихователів та інше.

Працівники центру соціальних служб повинні робити практично все що робили і раніше, але трохи більше. Про підвищення заробітної плати працівникам соціальних служб в зв'язку зі збільшенням навантаження поки не йдеться.

Впровадження ухвалених змін здійснюватиметься за рахунок коштів місцевих бюджетів. Обсяги видатків визначатимуться щороку під час складання проектів місцевих бюджетів на відповідний рік.

Нагадаємо, до Криворізького центру соціальних служб сім'і, молоді та дітей можуть звертатися усі, хто опинився у складних життєвих обставинах та розраховувати на допомогу фахівців. У нас в місті такий Центр працює за адресою: м. Кривий Ріг, площа Молодіжна, 1.

Посилання скопійовано в буфер обміну