Активну молодь Кривого Рогу запрошують на молодіжний форум діаспори

Активну молодь Кривого Рогу запрошують на молодіжний форум діаспори

Фото: Первый Криворожский

Активістів молодіжних організацій Кривого Рогу і Дніпропетровської області чекають на форумі української молодої діаспори «Дніпро-2017».

У серпні на Дніпропетровщині відбудеться молодіжний форум діаспори. Учасники зможуть зустрітися та обмінятися досвідом зі своїми однолітками – представниками діаспор Канади, Італії, Сербії, Польщі та інших країн. Про це повідомили в управлінні молоді і спорту ДніпроОДА.

Таку міжнародну акцію проводять декілька років поспіль в різних містах України. Цього разу пощастило Дніпропетровській області – ознайомити молодь із діаспор із нашою областю та налагодити нові контакти із закордоном. Це і бізнес-проекти, і стажування, і обмін студентами, і подорожі.

До участі запрошують активних молодих людей області. На форумі вони зможуть поспілкуватися з представниками влади та домовитися про участь у спільних проектах із однолітками з інших країн. На учасників також чекатимуть тренінги, майстер-класи, дискусії та етно-фести.

Організатори акції – Міністерство молоді та спорту, обласна та міська влада Дніпра й Світовий конгрес українських молодіжних організацій.

Форум відбудеться у Дніпрі з 21 до 26 серпня. Зареєструватися потрібно до 1 серпня. Подати заявку та отримати додаткову інформацію можна тут.

Коментарі (3)

Зима

16:14, 15 липня 2017

Тогда пригласите наиактивнейших из пассивных!!!

Авганец

21:51, 15 липня 2017

Думаю найдутся желающие почему бы и нет то?

Morgan

11:19, 16 липня 2017

небось папашка братив Морозовых организовывает, который давно живёт в США

Посилання скопійовано в буфер обміну