Мешканок Дніпропетровщини намагалися незаконно вивезти за кордон, одна з них неповнолітня

Мешканок Дніпропетровщини намагалися незаконно вивезти за кордон, одна з них неповнолітня

Фото: google.com

Працівники нацполіції Дніпропетровської області завадили незаконному вивезенню за кордон двох дівчат.

Двоє юних мешканок Дніпропетровщини ледь не потрапили в сексуальне рабство за кордоном. Одна з них – неповнолітня. Вони стали жертвами оголошення про працевлаштування в Анталії. Дівчатам була запропонована робота танцівницями.

Працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Дніпропетровській області, в аеропорті міста Харкова попередили факт вивезення за кордон двох дівчат.

Таким чином вони перекрили канал міжнародної поставки «живого товару» до міста Анталії Турецької Республіки. За кожну жертву зловмисники мали отримати 500 доларів США.

Наразі вживаються заходи для затримання учасників злочинної групи, які покинули територію України та вибули до Туреччини. Також встановлюються інші потерпілі з метою документування всіх фактів злочинної діяльності.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 149 Кримінального кодексу України (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини).

Коментарі (5)

Злойе

13:48, 06 травня 2017

Будут в Украине рабочие места с достойной зарплатой, таких случаев небудет... А пока просвета нет люди хватаются за любую работу где платят...

lbunchuk

16:59, 06 травня 2017

Зарплаты *** везде выше средних. Поэтому неотягощённые принципами люди прут в
эту сферу. Маловероятно, что данные девушки действительно не понимали, куда едут

абрам

14:06, 06 травня 2017

Не дали девчонкам заработать .

uefi

14:53, 06 травня 2017

Да в турции вообще писец ,девкам туда нельзя ехать, там тупо на пляже утром можно проснуться без почки,а можно и не проснуться.....Езжайте в европу,а про мусульманские страны лучше забыть

Lookerz

06:46, 07 травня 2017

В это стране уже слово проститутки гордятся тем кем они есть, дожились. А мамаши знают, но косят типа они только танцуют и получают 5 к у.е в месяц типа их не трахают, была одна такая, мне доказывала.

Посилання скопійовано в буфер обміну