Як рятувати потопельників і гасити пожежу знають школярі Кривого Рогу

Як рятувати потопельників і гасити пожежу знають школярі Кривого Рогу

Фото: ДСНС Кривого Рогу

26 квітня у «Палаці дитячої та юнацької творчості Центрально-Міського району» відбувся міський та зональний етапи ХХІІІ Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС Кривого Рогу.

У фестивалі взяли участь дев’ять команд, сім із яких представляли райони міста та дві – райони Криворізької оперативної зони. Юні пожежні продемонстрували хороші знання правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності, талановитість, спритність та кмітливість, змагаючись за перемогу в таких конкурсах-етапах фестивалю, як: «Влучний ствольщик», «Рятування потопаючого», «Безпечна прогулянка» та художній конкурс «Домашнє завдання».

Третє місце в міському етапі посіла команда Криворізької загальноосвітньої школи № 119 ( Саксаганський район);

друге місце завоювала команда Криворізької загальноосвітньої школи № 28(Центрально-Міський район);

перше місце виборола команда Криворізької педагогічної гімназії, яка відстоювала честь Довгинцівського району.

Третє місце в зональному етапі посіла команда Калинівської загальноосвітньої школи Широківського району; друге – команда Надеждівського навчально-виховного комплексу Криворізького району; перше місце в зональному етапі виборола також Криворізька педагогічна гімназія.

Усіх учасників та призерів фестивалю було нагороджено грамотами, подяками та солодкими призами, а переможці, крім того, отримали ще й корисні подарунки.


Посилання скопійовано в буфер обміну