Криворіжцям пропонують долучитися до диктанту національної єдності

Криворіжцям пропонують долучитися до диктанту національної єдності

Фото: Первый Криворожский

Завтра, у День української писемності та мови, відбудеться Радіодиктант національної єдності.

Об 11 годині на Першому каналі Українського радіо почнеться радіопрограма, присвячена Дню української писемності та мови. В ній ітиметься про історію радіодиктанту, його учасників, умови написання. А об 11:30 почнеться сам диктант. Диктуватиме текст доцент Київського університету ім. Бориса Грінченка Олександр Авраменко.

Українське радіо запрошує усіх не лише долучитися до написання диктанту, а й стати співорганізаторами акції, створивши власний осередок диктанту – зібратися родиною, колективом чи організувати написання у закладі, де ви працюєте або навчаєтеся, адже мета акції – не перевірка грамотності, а єднання.

За умовами акції, треба надіслати диктант на Українське радіо (електронна пошта [email protected]). Там його мають перевірити.

Паперові листи треба надсилати на адресу Хрещатик, 26, Київ – 1, 01001. Перевірятимуть лише листи надіслані 9 і 10 листопада (за поштовим штемпелем). Електронні диктанти мають містити відскановані чи сфотографовані копії написаних від руки текстів і бути надісланими не пізніше 12 години дня 10 листопада.

Ми поцікавились у відділі управління освіти і науки виконкому міськради чи братимуть участь у радіодиктанті навчальні заклади Кривого Рогу. Пані Тетяна, яка підняла слухавку, і не забажала назвати свою офіційну посаду, повідомила, що криворізькі навчальні заклади долучаться до акції, якщо захочуть. Загальну директиву щодо участі закладів освіти у Всеукраїнському диктанті криворізькі чиновники освітянам не надсилали.

Нашій редакції з відкритих джерел відомо, що до написання диктанту приєднується Криворізький педагогічний університет.

Маємо надію, що інші навчальні заклади, які все ж писатимуть диктант разом із усією країною, сповістять про свої успіхи нашій редакції.

Прослухати диктант можна за посиланням.

Коментарі (10)

ProtivvXynti

18:20, 08 листопада 2016

...а на фото чистокровная семья yкpoпoв

Bлaдислав

18:40, 08 листопада 2016

Хунтик. Хунта наступает беги дурень беги, ато в жопу ***т, кастрюлю на голову нахлобучать. И будиш здесь с меньдей вещать.

Bлaдислав

20:26, 08 листопада 2016

Меньдя будиш хунтика короновать, способом описаным выше?

valent

20:22, 08 листопада 2016

В России каждый год такое бывает и не только в ней, в этом году, вроде, в 40 странах. Кто-то собирается в школах. Читают известные люди, артисты. Проверить себя можно в инете.

Синий

06:44, 09 листопада 2016

ProtivvXynti,Цирк уехал,а клоуны остались

Злой КР

18:46, 08 листопада 2016

Псевдопатриотизм и шароварщина. Тошнит...

valent

20:15, 08 листопада 2016

8-го, по 1-й программе Российского ТВ в передаче Пусть говорят показывали встречу сына, живущего в Израиле, приехавшего участвовать в конкурсе Голос. Исполнение песни Помолимся потрясло всех. Узнав, что он посвятил ее отцу, которого он не видел всю жизнь, редакция нашла его в Запорожье. Встретились все в студии. Посмотрите.

0110

19:25, 08 листопада 2016

Если в этом единство нации, то я от этой дерьмовой пропаганды ..., даже слов нет, но хочется ругаться.

0110

21:19, 08 листопада 2016

Какое хе ты, мендель, ничтожество. То есть ты живёш в своей стране, а где живу я? Всё ваше зло упоротые, в том что вы не приемлете другое мнение отличное от вашего. Так вы все *** страну хрен соедините. Прошу заметить стараюсь писать никого не обидев и не оскорбив. А то что вы пишу с маленькой буквы, так это вы *** самое малость что заслужили.

Убийца Эталонов

21:04, 08 листопада 2016

ЗаиПали дурью!

Посилання скопійовано в буфер обміну