Органами прокуратури Кривого Рогу розглянуто понад 4 тис. звернень

Органами прокуратури Кривого Рогу розглянуто понад 4 тис. звернень

Фото: wartime.org.ua

Упродовж 2015 року до органів прокуратури Кривого Рогу надійшло 4024 звернення, з яких вирішено по суті більше половини – 2306.

В той же час позбавлення прокуратури функції так званого загального нагляду не зменшило кількості надходження звернень з питань нагляду за додержанням і застосуванням законів. Це стало причиною тому, що понад 1689 звернень, або кожне четверте, скеровано за належністю до органів державного нагляду та контролю, органів місцевого самоврядування.

З питань досудового розслідування вирішено близько 1,5 тис. звернень, в тому числі від учасників кримінального провадження.

Приділялась увага забезпеченню прав громадян на представництво їх інтересів в судах у встановленому законодавством порядку, задоволено 20 звернень цієї категорії

Упродовж 2015 року керівниками органів прокуратури міста забезпечено право понад 2,5 тис. громадян на особистий прийом. При цьому слід зауважити, що значна частина громадян, які звертаються до органів прокуратури, вимагають захистити або поновити свої права з питань, органи прокуратури не мають повноважень.

З 15.12.2015 мешканці Дзержинського, Довгинцівського, Інгулецького районів міста та Широківського району області звертаються з письмовими заявами та на прийом до Криворізької місцевої прокуратури №1.

Прийом ведеться за адресами: м. Кривий Ріг, вул. Леніна, 27 ( головний офіс, в якому розташовано підрозділ по Дзержинському району);

м. Кривий Ріг, вул. Л. Бородича, 3 (Довгинцівський підрозділ);

м. Кривий Ріг, пр. Південний, 2 (Інгулецький підрозділ);

стм. Широке, вул. Леніна, 99 (відділ місцевої прокуратури).

Посилання скопійовано в буфер обміну