Що здорожчало та впало в ціні на полицях криворізьких ринків у березні

Фото: Перший Криворізький
Читайте також: скільки коштують продукти на ринках Кривого Рогу в березні.
Овочі:
- Перець – 200–230 грн/кг (минулого місяця 200 грн/кг);
- Помідори – 115–180 грн/кг (було 130–200 грн/кг);
- Огірки – 130–185 грн/кг (було 140–170 грн/кг);
- Кабачки – 150 грн/кг (зросли зі 125 грн/кг);
- Баклажани – 170 грн/кг (було 250 грн/кг);
- Цибуля ріпчаста – 25 грн/кг (без змін);
- Цибуля червона – 35 грн/кг (без змін);
- Картопля – 35–45 грн/кг (без змін);
- Буряк – 30 грн/кг (без змін);
- Морква – 45 грн/кг (без змін);
- Капуста білокачанна (стара) – 50 грн/кг (було 55 грн/кг);
- Капуста білокачанна (молода) – 110–135 грн/кг (було 110 грн/кг);
- Пекінська капуста – 90–120 грн/кг (було 80 грн/кг);
- Цвітна капуста – 120–150 грн/кг (було 140–200 грн/кг).
Фрукти:
- Яблука – 35–60 грн/кг (було 40–50 грн/кг);
- Виноград – 150–280 грн/кг (було 140–250 грн/кг);
- Груші – 135–165 грн/кг (подешевшали зі 180 грн/кг);
- Банани – 85 грн/кг (було 75 грн/кг);
- Лимони – 110 грн/кг (було 100 грн/кг);
- Мандарини – 115–175 грн/кг (було 100–150 грн/кг);
- Апельсини – 95–140 грн/кг (без змін);
- Гранат – 170 грн/кг (було 160 грн/кг);
- Грейпфрут – 100 грн/кг (без змін).
Зелень:
- Кріп, петрушка, зелена цибуля – 20 грн/пучок близько 30 г (було 30–40 грн/пучок за 90 г).
М'ясо, молочні продукти та яйця:
- Куряче філе – 182 грн/кг (було 176 грн/кг);
- Свинина – 150–200 грн/кг (було 140–200 грн/кг);
- Сало – 25–200 грн/кг (було 45–250 грн/кг);
- Яловичина – 220–280 грн/кг (було 220–300 грн/кг);
- Вершкове масло – 245–480 грн/кг (без змін);
- Молоко – 40–70 грн/л (було 30–70 грн/л);
- Яйця – 45–70 грн/десяток (було 45–61 грн/десяток).
Раніше ми також писали про те, що стало дешевшим у криворізьких супермаркетах.