Як мешканцям Дніпропетровщини записатися на вакцинацію від коронавірусу

Як мешканцям Дніпропетровщини записатися на вакцинацію від коронавірусу

Фото: Первый Криворожский

Мешканці Дніпропетровської області можуть онлайн або за телефоном записатися до листа очікування вакцинації від коронавірусної інфекції.

У області розпочався перший етап вакцинації. У Кривому Розі, вчора, 2 березня, вакцинували перших медиків. До міста надійшло 3 тисячі доз вакцини.

«На наступних етапах щепимо літніх людей, пацієнтів з хронічними захворюваннями, вчителів, соцпрацівників», – розповідають у департаменті охорони здоров’я Дніпропетровської ОДА.

Записуватися на щеплення не потрібно медикам, освітянам, соцпрацівникам мешканцям інтернатів та будинків для літніх людей, військовослужбовцям, правоохоронцям та рятувальникам. Їх про вакцинування сповістить керівництво.

Записатися до листа очікування можна:

На порталі «Дія»:

Авторизуйтеся на порталі за допомогою КЕП чи BankID. У розділі «Запис до листа очікування вакцинації від COVID-19» вкажіть сферу діяльності. Оберіть місто, де плануєте вакцинуватися та чекайте на запрошення до медзакладу.

Через додаток:

Завантажте та авторизуйтеся додаток«Дія 2.0».

У розділі Послуги оберіть «Запис до листа очікування вакцинації від COVID-19». Вкажіть сферу діяльності, місто, де будете щепитись, перевірте номер телефону і чекайте на повідомлення із запрошенням на вакцинацію.

За телефоном:

Телефонуйте унаціональний контакт-центр МОЗ 0-800-60-20-19. Повідомте оператору реєстраційний номер облікової картки платника податків або серію та номер паспорта. Після назвіть місто, де будете вакцинуватися.


Видео: Анна Севостьянова Даніїл Токмаков

Комментарии (6)

Вечер в хату

19:52, 03 марта 2021

Я пожалуй, подожду.

Vlad)))))

20:55, 03 марта 2021

Так эта вакцина прививает иммунитет всего лишь в 60% и действует пол года! Какой СМЫСЛ? ))) Русская рулетка ПОВЕЗЁТ не ПОВЕЗЁТ)) Фашисты говорят, что Англицкая гоУвУно, так эта вообще из страны диких махараджей))
Я б себе поставил из страны НЕ ВЕЛИКИХ и НЕ БРАТЬЕВ с которыми мы воюем уже СЕМЬ лет.... Они правда об этом не в курсе))

Александр Поль

21:03, 03 марта 2021

Для начала неплохо сдать анализ на антитела, 400 грн.

Meндeлeeв

13:22, 04 марта 2021

здавав в синево іфа тест вартість як раз 400 гр, одне но...результат синево не коментує ))) вже лікарі пояснили, що антітела в наявністі, ковідом я перехворів не здогадуючись про це ))))
мать так теж буває

Дед Чудодей

21:21, 03 марта 2021

Очередь за смертью

911_911

11:35, 04 марта 2021

Просто не как не записываться и послать их в опу)))

Ссылка скопирована в буфер обмена