Для криворізьких першачків почали проводити знайомство зі школами

Для криворізьких першачків почали проводити знайомство зі школами

Фото: Первый Криворожский

29 серпня у гімназії №46 Кривого Рогу відбулось свято "День знань" для учнів та учениць першого класу. Цього року тут організували два перших класи, загальна чисельність учнів — 40 осіб.

Враховуючи карантинні вимоги, введені через поширення коронавірусу, криворізькі першачки не мали спільної зі старшокласниками "лінійки", повідомляє журналістка 1kr.ua.

Для дітей та батьків першачків провели годинне свято "Здрастуй, школо!". Молодшим школярам показали клас, розповіли правила поведінки у навчальному закладі, діти мали кілька ігор, до яких залучили і батьків.

Читайте також: Як розповідати дітям про коронавірус

Гру провели на відкритому повітрі, а до класу та їдальні, яка водночас є актовою залою, працівниці школи проводили батьків двох класів окремими групами. Окремо заводили і виводили із приміщення і рідних та близьких дітей, які пішли у перший клас. Школа забезпечена санітайзерами. Переважна більшість батьків не одягли маски. Нагадаємо, що діти з 1 по 4 клас маски не мають носити.

Читайте також: Як у школах Кривого Рогу буде відбуватися вимірювання температури та дотримання соціальної дистанції


Комментарии (3)

Overlordi

17:41, 29 августа 2020

в конце 80-х,когда я заканчивал школу в Кривом Роге,на первом звонке стояло первых классов от 1-А до 1-И. И в каждом по 25-30 учеников. Сейчас это кажется фантастикой. всего 22 ученика и 2 класса,по 11 человек на класс. грустно.

Леди Гага

07:30, 30 августа 2020

И я это помню. 1й класс - 10 шт, 5й - 10 шт. В школе больше 2000 детей. 2 смены, веселуха. Сейчас в крупных школах 3-4 первых класса. По 30 человек

Spasaisya

19:09, 29 августа 2020

Класні діти такі! Настрій видно! Малі, зі святом! А мааи без масок це жуть

Ссылка скопирована в буфер обмена