Криворіжці можуть номінувати вчителів на отримання премії Global Teacher Prize Ukraine

Криворіжці можуть номінувати вчителів на отримання премії Global Teacher Prize Ukraine

Фото: pixabay.com

У цьому році вчетверте відбувається національна вчительська премія Global Teacher Prize Ukraine. Організатори розшукують учителів, які, попри карантин, продовжують мріяти, надихати учнів, дітей та батьків своїм прикладом і змінювати життя тих, хто їх оточує. Про це повідомили на офіційному сайті МОН.

Раніше редакція «Першого Криворізького» розповіла, що криворізькі вчительки увійшли в ТОП-12 і ТОП-50 Global Teacher Prize Ukraine.

Для подання кандидатури треба заповнити анкету за посиланням. Номінувати свого улюбленого вчителя також може кожен охочий, для цього достатньо заповнити заявку на сайті премії.

Global Teacher Prize - світова щорічна «Нобелівська премія» для вчителів, заснована в 2014 році. Її ініціювала громадська спілка «Освіторія» у 2017 році.


Заявки приймаються до 1 серпня 2020 року. Переможця оголосять у Міжнародний день вчителя 3 жовтня 2020 року та винагородять призом у 250 000 гривень.

Також оголосять переможців 6 номінацій: «Вчитель громадянської освіти» поїде у Давос, «Видатний вчитель хімії» отримає 200 тисяч гривень, «Учитель-новатор» поїде на міжнародний освітній форум, переможець номінації «Вибір українців» поїде у освітню подорож, а «Вибір серцем» Наталі Мосейчук отримає грошову винагороду та «Реалізація Мрії».

«Ми щасливі, що українських вчителів цінують у всьому світі (двоє українців увійшли до топ-50 світової премії Global Teacher Prize), та переконані, що серед українського вчительства ще багато справжніх новаторів і змінотворців. Щоб віднайти їх, ми розпочали сезон 2020 найпрестижнішої національної вчительської премії Global Teacher Prize Ukraine та закликаємо всіх учителів брати у ньому участь. Вчителі — важливі, вони — ключ до змін у суспільстві», — відзначила голова «Освіторії» та засновниця української премії Зоя Литвин.

Нагадаємо, що випускник криворізького педуніверситету став одним з учителів Всеукраїнської школи онлайн.


Комментарии (2)

Дед Чудодей

17:58, 24 июня 2020

А в центрах занятости уже готовят для учителей вакансии после закрытия школ по укказанию МВФ ? Стране нужны дворники, реализаторы селедки и уборщицы

Буденовец

09:48, 25 июня 2020

Такие рожи довольные... Радуются закрытию школ?..

Ссылка скопирована в буфер обмена