Комітет з питань екологічної політики рекомендує ВР прийняти законопроєкт, співавторами якого є криворізькі нардепи

Комітет з питань екологічної політики рекомендує ВР прийняти законопроєкт, співавторами якого є криворізькі нардепи

Фото: Первый Криворожский

Комітет з питань екологічної політики та природокористування рекомендує прийняти за основу законопроєкт «Про внесення змін до деяких законів України щодо запобігання несприятливому впливу забруднення повітряного середовища на здоров'я населення», співавторами якого є народні депутати з Кривого Рогу - Юрій Корявченков та Юрій Кісєль.

Про це повідомили на офіційному сайті Верховної Ради України.

Нагадаємо, що у жовтні криворізькі кар'єри і доменний цех відвідали представники комітету ВРУ з питань екологічної політики. А днями вони стали ймовірними фігурантами скандалу із головним поліцейським міста.

Члени комітету рекомендують Верховній Раді прийняти за основу проєкт Закону № 2296.

Законопроєктом передбачено зниження рівня забруднення атмосферного повітря, рівнів шуму в містах України, попередження захворюваності населення, зниження смертності та підвищення тривалості життя шляхом запровадження часового обмеження руху великовагових транспортних засобів територією міст, чисельність населення яких перевищує 250 тисяч осіб.

Читайте також: Економічна зона «Донбас», документообіг і оплата роботи прогульників - які законопроекти вже подали нардепи з Кривого Рогу

Також законопроєктом №2296 пропонується ряд законів України доповнити положеннями про недопущення перевищення рівнів шуму під час руху автомобільного транспорту в населених пунктах, а також щодо необхідності розробки програм оздоровлення атмосферного повітря і комплексних заходів для зменшення забруднення атмосферного повітря та покращення стану здоров’я населення у разі перевищення державних медико-санітарних нормативів та/або нормативів екологічної безпеки на відповідній території.

Нагадаємо, що нову справу за фактом перевищення формальдегідів і аміаку в повітрі криворізька прокуратура не відкрила.


Комментарии (7)

Трамвайчик

09:33, 21 ноября 2019

Раньше и не замечалось так, что Юзик выглядит как ***н.

БОМ

10:38, 21 ноября 2019

А ты как? Каждому-от Господа.так что это лишнее.

Трамвайчик

10:43, 21 ноября 2019

Я вообще как алконафт.
Господь на меня обиделся потому что я выяснил, что его нет.

БОМ

10:45, 21 ноября 2019

Даа,ну раз обиделся.то даже представить страшно.сочувствую.

park Pravda

12:51, 21 ноября 2019

Ни о ЧЕМ. Законопроект, как Эхо в горах,звука много толку мало. То ,что они хотят вписать в этот ,так называемый (закон) , и так везде прописано ,даже на деревянных туалетах,заборах и стенах. Лучше бы уголовное наказание , за Не выполнение, уже существующих норм и инструкций Ужесточили и прописали Контроль за выполнение этого самого Наказания.

Тaмeрлан

14:05, 21 ноября 2019

Таааа...фури їздять пилять-шумлять...ви ж на кар'єри і кмк з дитинства дивились?

Володимир.

07:33, 22 ноября 2019

Корявченко - это жирный клоун решала? Это же какими надо быть ***ами: обговаривать такие вещи с начальником полиции в кабаке?

Ссылка скопирована в буфер обмена