Школярі-учасники Всеукраїнського марафону приєдналися до криворізької акції патрульних

Школярі-учасники Всеукраїнського марафону приєдналися до криворізької акції патрульних

Фото: Первый Криворожский

Учні школи №122 долучились до акції «Долоні безпеки», яку проводив Полк патрульної поліції Кривого Рогу.

Нагадаємо, що криворізька школа №122 бере участь у Всеукраїнському хештег-марафоні #SpeakUpUkraine - він популяризує тему безпеки на дорозі та вивчення ПДД. Учні вже виконали завдання двох етапів марафону.

Школярі на вихідних днів підготували сотні кольорових долоньок із закликами до учасників дорожнього руху. Під час акції учні роздали їх автомобілістам.

На тротуарах перед пішохідними переходами учасники акції нанесли попереджувальні написи: «Візьми дитину за руку», «Зніми навушники», «Сховай телефон», щоб привернути увагу пішоходів до руху транспорту і закликати їх бути уважними на дорозі.

Читайте також: Не розмовляти за кермом і бути уважними на дорозі попросили автомобілістів школярі під час вуличної акції в Кривому Розі



У рамках Всеукраїнського хештег-марафону #SpeakUpUkraine учні та педагоги школи №122 також провели групові перегляди відео про правила дорожнього руху для школярів учбових закладів №№125, 58.



Комментарии (2)

Белла

17:39, 08 ноября 2019

Марафоны, акции и всякое такое, из всего шоу получается, детям интересно ровно один день, потом что говорили и ради чего, забывается.

Тaмeрлан

18:43, 08 ноября 2019

Добро повинне бути з кулаками у випадку наших порушників пдд

Ссылка скопирована в буфер обмена