Роботодавці пропонують, а лікарі обирають: на Дніпропетровщині запустили сервіс пошуку роботи для медиків

Роботодавці пропонують, а лікарі обирають: на Дніпропетровщині запустили сервіс пошуку роботи для медиків

Фото: Первый Криворожский

Для медпрацівників Дніпропетровщини запустили сервіс із пошуку роботи. Про це повідомили на офіційному сайті облдержадміністрації.

На сервісі dozdniprooda.com.ua можна створити резюме чи просто переглянути вакансії. Безкоштовній сервіс працює на базі сайту департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської ОДА.

Читайте також: Тепер гроші не осідають у кишенях чиновників, - Уляна Супрун про зміни завдяки медичній реформі

«У третю неділю червня відзначаємо День медичного працівника. Нині на Дніпропетровщині – 60 тисяч людей, які щодня рятують життя. Сервіс з пошуку роботи – це наше нововведення для інтернів. Молоді лікарі зможуть обрати, у якій лікарні та на якій посаді вони хочуть працювати», - сказав перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олег Кужман.

За допомоги сервісу лікар чи медперсонал, який шукає роботу, реєструється й безкоштовно подає резюме. Роботодавець може ознайомитись зі списком кандидатур та підібрати працівника, а також розмістити свої вакансії.

Подавати вакансії можуть лікарні зі всієї Дніпропетровщини. Це стосується як державних, так і приватних закладів. Свої пропозиції уже опублікувала Дніпропетровська обласна клінічна офтальмологічна лікарня.

Читайте також: Уляна Супрун сподівається, що Кривий Ріг стане більш доступним і відкритим, як і медицина у ньому



Ссылка скопирована в буфер обмена