Масштабна кампанія з виплати монетизованих субсидій розпочалася планово і без збоїв

Масштабна кампанія з виплати монетизованих субсидій розпочалася планово і без збоїв

Фото: Первый Криворожский

Масштабна кампанія з монетизації субсидій на оплату житлово-комунальних послуг проходить планово і без збоїв. Про це повідомили на офіційному сайті Кабінету Міністрів України. Криворіжці повідомляють редакції, що теж почали отримувати виплати разом із пенсіями.

Нагадаємо, що з 12 березня почались виплати монетизованих субсидій через мережу банку «Ощадбанк». Про початок виплат у березні редакція сайту «Перший Криворізький» писала раніше тут.

В перший день виплат, 12 березня, через систему платежів «Швидка копійка» виплачено субсидій на суму 19,4 мільйонів гривень, які були оформлені 11 172 переказами. На карти зараховано 204 224 перекази на суму 333,4 мільйони гривень.

Зазначимо, що деяким пенсіонерам, які отримують пенсії через Укрпошту, листоноші доставлять монетизовані субсидії у день отримання пенсії. Більше читайте тут.

Також у Кабінеті Міністрів повідомили, що кампанія з монетизації субсидій на оплату житлово-комунальних послуг надалі триває.

Редакція інформаційного порталу «Перший Криворізький» вирішила спитати читачів сайту, у якому вигляді отримують субсидію вони.


Чи отримуєте Ви субсидію?

7.62% (23 голоса) Так, отримую монетизовану субсидію
5.3% (16 голосов) Так, отримую субсидію, але безготівково
4.3% (13 голосов) Так, я пенсіонер, та отримав (ла) монетизовану субсидію на карту
0.33% (1 голос) Так, я пенсіонер, отримав (ла) монетизовану субсидію від листоноші Укрпошти
49.01% (148 голосов) Ні, взагалі ніколи не отримував (ла) субсидію
33.44% (101 голос) Ні, але у минулих роках отримував (ла)

302 ответов

Комментарии (2)

koksohim

18:40, 13 марта 2019

Перефразирую заголовок-МАСШТАБНЫЙ ПОДКУП ИЗБИРАТЕЛЕЙ НАЧАЛСЯ ПЛАНОВО И БЕЗ СБОЕ ВЫ!!!

Эйяфьядлайекюдль

13:17, 14 марта 2019

Монетизація "сковорідок" у Кривому Розі продемонструвала високий рівень свідомості споживачів комплслуг. На справді ні. Тому надалі допомогу надають пезпосередньо на рахунки постачальників. Проте щиро вважаю, будь-яка державна допомога повинна бути готівковою. Це призведе або до інвестицій у енергоефективність (шляхом придбання більш дешевого палива,ніж газ, наприклад дров). Або до втрати допомоги через відсутність дисципліни, недбалість та байдужість до власного добробуту. Відверто мене влаштовують обидва варьянти.

Ссылка скопирована в буфер обмена