Кривий Ріг і Дніпропетровська область на другому місці по кількості нападів на журналістів

Кривий Ріг і Дніпропетровська область на другому місці по кількості нападів на журналістів

Фото: Первый Криворожский

Кривий Ріг і Дніпропетровська область на другому місці по кількості нападів на журналістів. Про це стало відомо під час дискусії з питань безпеки журналістів. Захід організували члени Національного союзу журналістів України.

Читайте також: Міністр ВС Аваков проігнорував звернення криворіжців, а місцева поліція продовжує розслідувати справи активістів та журналістів

Участь у сьогоднішньому заході беруть кілька десятків журналістів старшого покоління - це переважно члени НСЖУ, а також молоді фахівці. Також присутній заступник начальника Криворізького відділу поліції Микола Верповський.

Від нього очікують звіту розслідувань щодо перешкоджання роботі журналістів. Також присутні курсанти Донецького юридичного інституту та їхній ректор.

Нагадаємо, у Кривому Розі триває розгляд кількох судових справ про перешкоджання діяльності журналістів.

Зокрема, 22 січня у справі Миколи Чирви, якого вдарив працівник КП "Швидкісний трамвай" наступне засідання заплановане на 22 січня. Деталі останнього слухання тут.

Справу декількох місцевих журналістів, яких у парку Гданцівському облили із сухого вогнегасника невідомі півроку тому досі поліція розглядає за статтею про хуліганство, а не порушення прав журналістів.

Криворізький районний відділ поліції досі шукає людину, яка заважала роботі редакторки нашого інформпорталу. Деталі тут.




Ссылка скопирована в буфер обмена