Привести до ладу місця для паркування у Кривому Розі мають у найкоротші терміни

Привести до ладу місця для паркування у Кривому Розі мають у найкоротші терміни

Фото: Первый Криворожский

Водії автівок, які порушили правила паркування на місця, відведених для людей із інвалідністю, виправдовуються, мовляв, не бачать намальованого на асфальті знаку.
Патрульні запевнили, що огляд усіх парковок міста проводить спеціальний відділ в Управлінні патрульної поліції.

У разі, якщо розмітка нанесена власниками парковок із порушеннями, охоронці порядку винесуть відповідні приписи, і власники парковок будуть притягнені до відповідальності.

Валентин Поляков, лейтенант поліції розповідає, що учасники дорожнього руху реагують на зауваження інспекторів толерантно здебільшого, оскільки усвідомлюють, що людям, які мають певні фізичні обмеження, набагато складніше дійти до місця призначення, ніж водіям, які мають міцне здоров'я. Але чомусь думають про це, лише коли їм роблять зауваження або притягають до відповідальності.

Читайте також: Ти зайняв чуже місце! Патрульні Кривого Рогу працюють із водіями

"Водії через неуважність порушують правила паркування, на жаль. Або роблять вигляд, що не помічають їх. Згідно з частиною 5 статті 122 ми можемо накласти штраф у розмірі від 1020 до 1800 грн. У разі несплати суми штрафу протягом 15 днів, сума штрафу подвоїться -2040грн", - говорить інспектор Поляков.

Водії автівок просять охоронців порядку поклопотати перед власниками будівель, перед якими є парковки, встановити відповідні дорожні знаки, аби здалеку було видно заборону.

Інспектори пообіцяли передати таке побажання колегам із відділу безпеку дорожнього руху, якому було розширено повноваження два місяці тому.

Читайте також: Безпечний дорожній рух та сучасний сервіс із надання послуг від поліцейських Кривого Рогу

Із деякими власниками благодійники, медіа і копи зв’язались на місці заходу, організованого БО «БТ «Мережа» спільно із Управління патрульної поліції Кривого Рогу.

Як стало відомо редакції, наразі співробітники УПП вже перейшли до наведення ладу на парковках міста.

Редакція продовжує слідкувати за розвитком подій.



Комментарии (8)

Mister True

19:17, 13 ноября 2017

Наклеечки они суетят и флаерочки, в попы себе их вставьте, ни до кого не дойдёт такой метод! Нужно бить лобовые стёкла и только так!!

Злойе

20:01, 13 ноября 2017

Ну так и сесть можно или на денежку раскрутиться... Конечно если не АТОшник, тем абсолютно все можно, криминала не будет...

Прохор

02:26, 14 ноября 2017

Mister True,головой об коляску свою ударься... может дойдёт

uefi

19:33, 13 ноября 2017

в догадках пытаюсь понять , откуда к нам ожидаеться наплыв крутых инвалидов на авто? вроде как только одному атовцу подарили машину.

Ммм

13:16, 14 ноября 2017

егор123, обычно люди замечают что-то или кого-то, когда напрямую с этим сталкиваются. Желаю вам продолжать жить в счастливом неведение.

Злойе

19:59, 13 ноября 2017

Не успела краска высохнуть, уже полиция купоны стрижет... А если всю жизнь на это место становился, а тут сделали для инвалидов, но ля того чтоб привычку перебороть время надо...

fargo

20:12, 13 ноября 2017

Злойе, ты инвалид? Нет? Тебе уже легче, а привычку переборешь.

Орк03

20:29, 13 ноября 2017

Хех давно уже пора ибо инвалидов полно

Ссылка скопирована в буфер обмена