Ти зайняв чуже місце! Патрульні Кривого Рогу працюють із водіями

Ти зайняв чуже місце! Патрульні Кривого Рогу працюють із водіями

Фото: Первый Криворожский

Перший раз - пробачаємо. Місця для людей із інвалідністю не мають займати здорові люди. Щоб нагадати криворіжцям про це, патрульна поліція проводить інформаційну роботу серед водіїв, які мають звикати до нововведень.

Якщо водії, які не мають фізичних обмежень або не перевозять людину, яка має інвалідність, займають чуже місце - вони будуть притягнені до відповідальності.

Про збільшення штрафів, у зв'язку із внесенням змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за паркування, зупинку, стоянку транспортних засобів на місцях, призначених для осіб з інвалідністю, ми повідомляли раніше.

Читайте також: Штрафи за незаконне паркування підвищили

Вихідними у рамках ініційованого БО «БТ «Мережа» проекту «Співпраця поліції і громади - запорука публічної безпеки та порядку» відбулась акція біля торговельно-розважального комплексу, розташованого по вулиці Героїв АТО. До неї благодійники і охоронці правопорядку залучили курсантів Донецького юридичного інституту.

Акція «Увага, ви зайняли чуже місце» проходить в Кривому Розі вперше, кажуть організатори акції.

Читайте також: Героїв паркування закликали притяглидо відповідальності

Інспектор зв'язків із громадськістю УПП Кривого Рогу Наталія Малега зауважила, що люди, яким необхідна наліпка «інвалід» (потрібно мати відповідний документ, який підтверджує такий статус), мають звернутись за адресою Волгоградська, 11, де їх безкоштовно видадуть.



«Проводимо таку акцію, аби попередити правопорушення, давши водіям шанс усвідомити помилку», - розповідає кураторка акції Христина Видашенко.

Саме це місце для проведення акції благодійники із копами та курсантами вибрали через те, що у супермаркету та розважального центру велика кількість клієнтів, які потребують підвищеної уваги та поваги суспільства.

Під час акції курсанти ДЮІ роздали водіям та пасажирам автівок інформаційні листівки, а порушників правил паркування копи закликали поважати один одного і не займати чужі місця.


Інші подробиці читайте у наступних публікаціях на нашому сайті.


Фото: Николай Чирва

Комментарии (17)

каракпс

14:52, 13 ноября 2017

Возле Ашана около 300 нормальных парковочных мест и где то 30 для инвалидов. Каждый десятый покупатель в Ашане - инвалид . Ну мы то все прекрасно понимаем ,что это все далеко не так. В действительности таких мест надо делать ,на мой взгляд меньше.

Людмила

17:01, 13 ноября 2017


Все хотели в Европу?Так учитесь жить по-европейски и выполнять законы! Там с такими быстро разбираются-машинку на эвакуатор и штраф немалый!Так что давно пора!

fargo

20:23, 13 ноября 2017

Людмила, какая Европа? Тут "совок" у многих нужно вылечить сперва! ))) Или залечить, как правильно?

turionrm

21:00, 13 ноября 2017

fargo,совок - любимое изречение толерантных.
Сккажи своей Матери,что из за неё совчихи твоя жизнь печаль. А из за Отца совка ты ты ААще в гневе на бытие. Греческая мифология- песочный канат. Точно,про наше сьогодення(.

gmbh

21:18, 13 ноября 2017

turionrm, тебя санитары в туалет с планшетом на долго отпустили? Что ты несёшь?

turionrm

21:32, 13 ноября 2017

gmbh,судя по ответу то,что ты не можешь понять.сколько нытья по поводу совков.а замес то ...опять кнопочная грубость(.ну да.безликость порождает безнаказанность(все ,что вы поливаете грязью создавали ваши Предки.жаль,что нет более мелкого шрифта,что бы выразить своё презрение к ...(((

turionrm

21:35, 13 ноября 2017

gmbh,прочти притчу о песочном канате.интересно и познавательной.Гугл в помощь.

Прохор

02:32, 14 ноября 2017

fargo, где в Европе такое? Что ты несёшь...

местный обыватель

17:55, 13 ноября 2017

Про " Ашан" поддерживаю, из одной крайности бросаются в другую.

Пи......ж

15:04, 13 ноября 2017

Ну так пусть нормальные люди таблички инвалидов поснимают

Пи......ж

15:16, 13 ноября 2017

Пи......ж, с машин естественно:-)

Владислав .

15:11, 13 ноября 2017

Заодно и рекламки юниона позасовывали бы Так сказать калым не отходя от рабочего места.

керосин

15:42, 13 ноября 2017

На станции Роковатая все места для инвалидов заняты таксистами . Постоянно . И это при том , что там постоянно присутствует патрульная машина . Интересно , по какой причине полицейские закрывают глаза на это нарушение законодательства ? У нас вроде громкогласно заявляли про рейд по борьбе с этим нарушением , нет ?

радистка КЭТ

16:44, 13 ноября 2017

На рынке Юбилейный слева от COMFY на заезде нарисованы полосы перехода - стоит бомбила не один год и в ус не дует

turionrm

21:45, 13 ноября 2017

радистка КЭТ,звони 102.

Ссылка скопирована в буфер обмена