Пресс-релиз

У Донецькому юридичному інституті розпочалася вступна кампанія у Кривому Розі

У Донецькому юридичному інституті розпочалася вступна кампанія у Кривому Розі

Фото: Первый Криворожский

Учора, 12 липня на всій території України розпочато роботу приймальних комісій вишів. Із цього дня розпочато прийом документів в електронній та паперовій формі на всі форми навчання у ВНЗ Кривого Рогу.

На нашому сайті згодом ви зможете ознайомитись з інформацією про вступну кампанію усіх державних ВНЗ Кривого Рогу.

Як зазначають у Донецькому юридичному інституті, новелою цього року стала вимога до вступу у магістратуру за спеціальністю «Право» - зараховування на навчання до вишу лише за результатами профільного ЗНО.

Читайте також: Конкурс краси пройшов у Донецькому юридичному інституті

Реєстрація бажаючих отримати освітній ступень «магістра» триватиме з 12 по 25 липня 2017 року.

Її здійснює приймальна комісія, а вступник вважається зареєстрованим після отримання екзаменаційного листка. Вступне випробування відбудеться 3 серпня 2017 року.

Перший день вступної кампанії в Донецькому юридичному інституті розпочався одночасно за двома адресами у Маріуполі Донецької та у Кривому Розі по вулиці Степана Тільги, 21.

Читайте також: До Міжнародного дня донора представники Донецького юридичного інституту відвідали онкогематологічно хворих дітей у Криворізькій міській клінічній лікарні № 8

Протягом дня 38 вступників вже подали документи, а 35 – звернулися за консультаціями, 4 з яких – до консультаційного пункту освітнього центру «Донбас Україна».
Не обійшлося й без щорічної традиції – вступники, які першими оформили особові справи, отримали подарунки та сувенірну продукцію Донецького юридичного інституту від приймальної комісії.

Читайте також: Показові бійки у Донецькому юридичному інституті у Кривому Розі



Окрім вступників, які вперше виявили бажання приєднатися до родини ДЮІ, вступити на магістратуру прийшов Микола Гончаров, який цього року отримав диплом «бакалавра» про закінчення Донецького юридичного інституту МВС України з відзнакою і прийняв рішення знову стати студентом, але вже магістратури Донецького юридичного інституту.

Серед бажаючих вступити до ВНЗ є діючі працівники поліції, які прагнуть отримати світній ступінь «магістр» як на денній, так і назаочній формах навчання.

Також на базі Донецького юридичного інституту активно працював Освітній центр «Донбас-Україна», завданням якого є надання допомоги вступникам із зони проведення антитерористичної операції здійснити свою мрію – вступити до вишів України.

Читайте також: Майбутні юристи Кривого Рогу мають бути психологічно стійкими, - Донецький інститут презентував грантовий проект




Учора Освітнім центром було надано консультаційну допомогу в телефонному режимі випускникам 2017 року, мешканцям Донецької області, які виявили бажання стати курсантами та студентами ДЮІ.

Телефони приймальної комісії: 067-914-74-54, 067-318-80-76, 099-956-31-08.

факс: (0564) 92 95 19.

Електронна пошта: [email protected]





фото надані Донецьким юридичним інститутом

Ссылка скопирована в буфер обмена