Майбутні юристи Кривого Рогу мають бути психологічно стійкими, - Донецький інститут презентував грантовий проект

Майбутні юристи Кривого Рогу мають бути психологічно стійкими, - Донецький інститут презентував грантовий проект

Фото: Первый Криворожский

У стінах вишу-переселенця - Донецького юридичного інституту - сьогодні, 9 червня, презентували психологічний проект, який реалізується за підтримки програми «Активні Громадяни» Британської Ради в Україні та програмної ініціативи «Координаційний центр переміщених ВНЗ» ГО «Центр інновацій та сталого міжнародного розвитку» («CISID»)».

Грантові гроші підуть, говорять керівники ВНЗ, на те, щоби створити комфортні умов для проведення комплексу організаційних, психологічних і педагогічних заходів, спрямованих на формування у здобувачів вищої юридичної освіти інституту психологічної готовності до майбутньої професійної діяльності, а також розвитку особистісних якостей.

У спеціально обладнаній кімнаті курсанти матимуть можливість брати участь в тренінгах, проводити неформальні зустрічі, які у майбутньому допоможуть їм прфоесійно виконувати свої обов'язки у якості юристів чи працівників поліції.

Майбутні юристи Кривого Рогу мають бути психологічно стійкими - наголошують у навчальному закладі.

Щоб представники преси, яких запросили на відкриття кімнати могли зрозуміти мету відкриття спеціальної кімнати, тренінг для журналістів провела психолог Олександра Когут.

У заході взяли участь представники більшості ЗМІ Кривого Рогу, працівники прес-служби Управління патрульної поліції Кривого Рогу та Криворізького відділку поліції. Гостей особисто зустрічав ректор ВНЗ Віктор Бесчастний.

За словами наших колег, подібного роду заходи ніби і є протокольними, втім журналісти раді приділеній увазі з боку співробітників ДЮІ.


Комментарии (2)

Major

21:52, 09 июня 2017

Почему вы улаляете коментарии??? Я что был не прав? Юристов выпускают больше чем нужно. Гройсман по телевизору сказал что на Украине нет институтов, есть фабрики по изготовлению дипломов? Вы против Гройсмана??? Вы за кого 1кр, и чьи????

радистка КЭТ

08:20, 10 июня 2017

... У спеціально обладнаній кімнаті ... - вот вся сущность современного образования , монотонно прочитать весь курс спящему студенту в одной комнате

Ссылка скопирована в буфер обмена