Школярам Кривого Рогу обіцяють басейни, майданчики та розваги

Школярам Кривого Рогу обіцяють басейни, майданчики та розваги

Фото: Первый Криворожский

У Міжнародний день захисту дітей у Кривому Розі відкрилося 116 пришкільних таборів.

Цього літа в них планується оздоровити понад 17 тисяч малих криворіжців. Управління освіти і охорони здоров'я запевняє, що візьме під пильний контроль усі питання, пов'язані з безпекою та здоров'ям дітей.

Про це повідомляє прес-служба Криворізької міської ради.

У таборах організовано дві зміни: з 1 червня по 21 червня і з 26 червня по 14 липня:

«Передбачено дуже багато екскурсій, для того щоб познайомити дітей з історією рідного міста, розкрити нові сторінки Кривбасу. Заплановані різні спортивні змагання, для цього залучаємо всі дитячі спортивні майданчики. Хлопчики та дівчатка також будуть відвідувати басейни», - сказала начальник управління освіти і науки Тетяна Кріпак.

Читайте також: Цвяхи, сміття і трухлява деревина - дитячий майданчик у Кривому Розі

Від батьків у цьому році було прийнято 17 240 заяв на відвідування дітьми пришкільних таборів, що становить 33% від загальної кількості учнів. Відвідувати пришкільні табори можуть діти від 7 до 17 років, старшокласники поєднують відпочинок і допомагають вчителям з молодшими школярами на правах вожатих.

У місті буде працювати 10 профільних таборів з вивчення іноземних мов. Шість з них - учасники міжнародної програми GoCamp: ліцей №129, гімназія №91, Покровський ліцей, спецшколи №71, №74 і №122. Тут з дітьми працюватимуть волонтери-іноземці.

Читайте також: Іноземці хочуть увійти в сім'ї мешканців Кривого Рогу

Управлінням освіти спільно зі службою з питань безпеки харчових продуктів було складено і затверджено двотижневе меню: укладені всі договори на завезення продуктів на час роботи табору.

«З 116 таборів - 91 з 2-х разовим харчуванням, а 25 - з трираразовим харчуванням та денним сном. Вартість харчування в день на одну дитину не повинна перевищувати 25 гривень», - підкреслила технолог Марина Підвалюк.

Читайте також: Закупівля за бюджетні кошти: дорогі двері в криворізьких школах



Комментарии (2)

lawyer-KR

10:59, 03 июня 2017

оздоровити? на асфальті? точно?!!)))

Roditeль

09:53, 04 июня 2017

"Від батьків у цьому році було прийнято 17 240 заяв..." В некоторых школах принуждают оплачивать пребывание в лагере, даже если нет желания или возможности его посещать! Сказали, что это распоряжение директора, приказ не обсуждается. Если ваш ребёнок уезжает, пожалуйста! Только за лагерь обязательно уплатите и едьте, куда хотите!

Ссылка скопирована в буфер обмена