«Музика переможе все», - криворожанка про День вуличної музики

«Музика переможе все», - криворожанка про День вуличної музики

Фото: Первый Криворожский

«Без музики життя було б помилкою»
Фрідріх Ніцше

Вчора, 20 травня, проспект Поштовий у Центрально-міському районі міста залили не опади, а пісні.

Із самого ранку до пізньої ночі тривав фестиваль вуличної музики, в якому взяли участь понад 50 творчих колективів. У Кривому Розі цей фестиваль проходить вже третій рік поспіль.

Один з головних проспектів нашого міста зібрав шанувальників, слухачів, виконавців та випадкових пересічних, аби подарувати музичну насолоду під відкритим небом.

Street Music Day провели більш ніж у 40 містах України. Організатори Event Agency Passengers спорудили п'ять сцен, з яких лунали і джаз, і хардовий рок, інді-мотиви, реп-біти та хіп-хоп. Біля центральної бібліотеки для дорослих стояло піаніно для поціновувачів класики.

Читайте також: Головний проспект Кривого Рогу співає цілий день

Не зважаючи на різнорідність музичних смаків виконавців, всіх учасників об'єднала любов до музики.

Виступали у День вуличної музики зміг кожний бажаючий, попередньо зареєструвавшись. Якщо музиканту було не потрібне технічне підключення, він мав змогу взяти улюблений музичний інструмент і подарувати музичні акорди у будь-який час на будь-якій локації.

На самому початку проспекту Поштового співали досвідчені бенди, які одразу захоплювали всіх - ніхто не міг пройти повз.

Захоплена публіка мандрувала від однієї локації до іншої, обираючи звучання за настроєм:

«Це прекрасно, що стільки молоді займається творчістю. Усе сподобалось Захоплює й те, що баггато молоді прийшли на свято підримати своїх друзів, знайти щось нове та підспівувати вже знайоме. Музика переможе все!», - зізналася під час естивалю криворожанка Тетяна.


Читайте також: Медитативний вечір індійської музики у Кривому Розі


Журналіст нашої редакції також взяла участь у співочому фестивалі:

«Співати для людей, дарувати їм свої емоції, свої почуття - безцінне задоволення. Ми бачили, як люди зупиняються, слухають, йдуть на наш голос і радіють. Нам подарували дуже багато посмішок та вдячних слів. Це дуже взаємно».

По закінченню фестивалю криворіжці навіть не думали розходитися, адже музикантів з гітарами, охочих поспівати виявилося предостатньо. Фестиваль закінчився, але музика досі лунає в голові та серці.


Шукайте себе на фотознімках.

Фото: Евгений Журавель

Ссылка скопирована в буфер обмена