«Ми не настільки багаті, щоб робити неякісні речі», - Віце-прем’єр-міністр про стан доріг

«Ми не настільки багаті, щоб робити неякісні речі», - Віце-прем’єр-міністр про стан доріг

Фото: Первый Криворожский

Уряд забезпечив все необхідне, щоб у поточному році ремонтні роботи на українських автошляхах розпочалися раніше, ніж у попередні часи.

Про це повідомляє прес-служба Урядового порталу.

«В 2017 році роботи з ремонту доріг розпочаті набагато раніше.

Ще в січні Урядом була прийнята перша постанова, яка дала можливість забезпечити зимове утримання, що завжди у попередньому часі було проблематично.

А також дало можливість вже розпочинати підготовчі роботи до виходу безпосередньо «в поле» на об’єкти по виконанню робіт»,
- заявив Віце-прем’єр-міністр Володимир Кістіон під час огляду ділянки дороги траси Т-14-16 Львів-Пустомити-Мединичі, де проводяться роботи з капітального ремонту.

Читайте також: «До кінця року ритмічно все профінансуємо», - Гройсман про ремонт доріг в Україні

Володимир Кістіон пояснив, що були затверджені переліки робіт, що дало можливість започаткувати проведення тендерних процедур, а в деяких регіонах дало можливість провести авансові платежі для закупки матеріалів.

Віце-прем’єр-міністр звернув увагу на те, що вже зараз деякі області демонструють позитивні результати, зокрема, Львівська, Івано-Франківська:

«Це системна, планова, постійна робота Уряду з підтримкою народних депутатів, з підтримкою обласних державних адміністрацій, які безпосередньо контролюють і забезпечують організацію робіт по регіонах».

Читайте також: «Убитые дороги, беззаконие, грязь и никакого развития»,- депутат о Кривом Роге

Віце-прем’єр-міністр Володимир Кістіон закликав журналістів допомагати Уряду та місцевим органам влади в контексті контролю якості виконання ремонтних робіт на автошляхах:

«Хотів би звернутися і попросити представників засобів масової інформації допомагати Уряду, допомагати обласним державним адміністраціям в плані контролю якості виконання робіт... Ми не настільки багаті, щоб робити неякісні речі», - зауважив Володимир Кістіон.

Читайте также: В Кривом Роге на ремонте 208 дорог и «поребриков» чиновники сэкономят 359 тысяч гривен

Комментарии (8)

Настоящий Кривой Рог 2.0

13:30, 24 апреля 2017

Ну ек мокарек...
Неужели трудно график опубликовать, например:
М4 - с 1 мая до 30 мая (101-199км)
Е95 - с 15мая по 25 июня (555-777 км)
Данные для примера, но сразу было бы понятно, что и как...

_Alex_

13:51, 24 апреля 2017

Так же их можно контролировать... а так в позапрошлом году поговорили о важности дорог для евробудущего, в прошлом поговорили о том что дороги надо делать, в этом говорят что дороги вот-вот начнут делаться, в следующем скажут что практически начаты первые этапы работ, а перед уходом из власти если понадобится порасскажут что уже практически сдаются в эксплуатацию первые отремонтированные километры... а там и выборы

Риэлтор

15:22, 24 апреля 2017

Что не говорите а на западной и центральной Украине дороги лучше чем в восточной. В тех областях где при власти остались регионалы- никаких сдвигов не видно.

Настоящий Кривой Рог 2.0

15:28, 24 апреля 2017

Я не очень поддерживаю ОППОблок (читай: совсем не поддерживаю), но дорога на Кировоград и, ставшая притчей, на Николаев - это регионалы 3 года сделать не дают? Может хватит попередников, чем эта отмазка от Азирова отличается?

Риэлтор

15:52, 24 апреля 2017

Кривой Рог 2.0,я имел ввиду дороги внутри городов

Furious

16:45, 24 апреля 2017

Если бы вилкул прочитал заголовок - повернулся бы чаем. 10 лет *** миллиарды на ремонте и в ус не дует, а тут оказывается нельзя...

Tesla

17:58, 24 апреля 2017

Furious, ему дуть некуда. А заголовок звучит как анекдот. Типа до этого мы были богатые делать так дороги, а теперь обнищали до того, что начали думать.

Evdokia.krasna

19:45, 24 апреля 2017

умно

Ссылка скопирована в буфер обмена