Криворіжці долучаються до акції «Україна проти живодерів»

Криворіжці долучаються до акції «Україна проти живодерів»

Фото: google.com

21 березня о 9.00 у Кривому Розі відбудеться акція на підтримку проекту Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо запровадження гуманного ставлення до тварин)" (реєстр. N 5119-1 від 14.09.2016 р.). Про це в соціальній мережі «Вконтакте» повідомляє громадська організація допомоги бездомним тваринам Кривого Рогу «Луч жизни».

По всій країні активісти зоозахисних організацій проводять акцію «Україна проти живодерів», зокрема, підтримують вищеназванний законопроект, в якому йдеться про посилення покарання особам, які вчинили насильство над тваринами.

Читайте також: «В Кривом Роге процветает зоофашизм», - защитница животных

Так, у проекті пропонується внести до Кодексу України про адміністративні правопорушення (далі - КупАП), Кримінального кодексу України (далі - КК України) та Закону України "Про захист тварин від жорстокого поводження" зміни, якими уточняється зміст терміну "жорстоке поводження з тваринами", диспозиції деяких складів відповідних правопорушень, а також збільшуються санкції за їх вчинення. Прийняття проекту, на думку суб'єкта права законодавчої ініціативи, "дасть можливість не лише застосовувати адекватне покарання до осіб, що вчинили жорстокі діяння по відношенню до тварин, але і попереджати такі дії".законопроекту 5119-1 - за посилення покарання вбивцям тварин.

Учасники акції мають за мету зупинити хвилю жорстокості, яка зараз котиться по всій Україні, в тому числі і в нашому місті по відношенню до безпритульних тварин. Активісти вимагають від Голови Верховної Ради України Андрія Парубія винести законопроекту 5119-1 на розгляд Верховної Ради.

Читайте також: «Собак вбивають за бюджетні гроші та переробляють на харчі», - криворізька зоозахисниця



Учасники акції запрошують любителів собак і котів зі своїми улюбленцями під стіни Криворізької міської ради у вівторок на 9.00.

Читайте також:Криворожан, которые могли стать свидетелями убийств собак, просят откликнуться

Комментарии (12)

Владислав '

17:22, 19 марта 2017

Комментарий удален из-за нарушений правил пользования сайтом

Vladislav05

17:27, 19 марта 2017

вы, ***, бы лучше устроили акцию "Постройте приют для животных!"!!! Этих псин развелось в каждом дворе десятками! Я сам еле сдерживаюсь, когда возле моего ребенка на детской площадке эти грязные, вонючие и непонятно чем больные псины!!! В жопу вас, активисты-защитники!

ormanay

21:36, 19 марта 2017

это еще хорошо когда просто ходят,в долинцевском районе столько по разводилось ,кидаются на людей,за велосипедами гоняются.У нас по улице их столько,что люди ходить боятся,постоянно хлеб носят с собой,чтобы если вдруг отвлечь псин

світло

17:37, 19 марта 2017

«За что нас (безмовних тварин) убивают» «неведомы зверюшки» моськиного патриархата?
За то, «За что нас (неведомых зверюшек) убивают» «безмовні тварини (моськіного патріархату), що за своєю природою призначені на виловленя та ЗНИЩЕННЯ». 2Пет. 2:12.

Aleksandr

18:42, 19 марта 2017

Я один это заметил «Вконтаке» ?

соловки

19:10, 19 марта 2017

Вот какие вопросы интересуют Украинцев на данный момент.Им побарабану повышение цен,снижение покупательной способности .Предлагаю следующую акцию провести по защите пресноводных рыб и улучшения условий для дождевых червей.

Владислав '

20:05, 19 марта 2017

Ну с рашки то оно видней шо тревожит Украинцев

соловки

20:19, 19 марта 2017

Владислав Со сторыны всегда веднее.

ulicenok

22:00, 19 марта 2017

Згодна буду підтримати дану акцію лише якщо спершу втановлять КРИМІНАЛЬНУ відповідальність за відсутність контролю за популяцію безпритульних тварин та напади ними на людей. При чому за кожен напад судити від того, хто підгодовує "бідну тваринку, вона ж голодна" до голови міста.

Олеся

00:18, 20 марта 2017

Це не жорстоке поводження,это жесткая оборона

gontarik.152

00:32, 20 марта 2017

Зверя нет страшней чем человек!

Бедный_студент

03:06, 20 марта 2017

1. Остановить безконтрольное размножение собак!
2. Принимать жалобы от и реально действовать в самых проблемных районах.
3. ГУМАННЫМИ способами отлавливать и усыплять. (Да, жалко, но лучше так, чем бродить всю жизнь и умереть зимой от холода и голода).
4. Всех подкармлюющих обязать взять минимум по 1 собаке к себе под личную ответственность, дабы разгрузить предыдущие пункты.
5. Ознакомить граждан с методами борьби в случае нападения.

Ссылка скопирована в буфер обмена