На правах рекламы

Перемоги та досягнення «Zeus» у світі кіберспорту: розгляд успішних турнірів та важливих перемог гравця

Перемоги та досягнення «Zeus» у світі кіберспорту: розгляд успішних турнірів та важливих перемог гравця

Фото: Zeus

Данило Тесленко Zeus це найвідоміша особистість у світі кіберспорту. У даній сфері він відомий під псевдонімом Zeus. Це унікальна особистість. Zeus став чемпіон світу з Counter-Strike і Counter-Strike: Global Offensive. Данило віддав кіберспорту 20 років, з яких дев'ять років він присвятив команді Natus Vincere. Він був капітаном команд Natus Vincere і Gambit Esports, а також засновник і директор кіберспортивної організації pro100. Данило почав грати, коли Кіберспорт тільки зароджувався. Він був активним учасником його розвитку. У 2019 році він прийняв остаточне рішення про те, що він піде з кіберспорту.

Що вплинуло на формування якостей Данила Тесленко

Багато батьків негативно ставляться до захоплень комп'ютерними іграми своїх дітей. Вони скептично ставляться до того, що це захоплення може принести гроші. Батьки Зевса були винятком. Вони підтримували його в кіберспорті, що є рідкістю. Батько Zeus бачив в кіберспорті майбутнє. Коли Данило був підлітком, батько його відпускав в нічні комп'ютерні клуби. Тут хлопчик міг провести всю ніч. Згодом Zeus не раз дякував батька за успішне формування його кар'єри. А у батька Данила була традиція проводжати сина на кожен турнір. Батько Zeus говорив, що дитині дуже важливо давати право вибору. Він вважав, що батьки не повинні нав'язувати своєї думки. Вони можуть лише порадити та рекомендувати.

Головні досягнення Zeus

Як професійний гравець почав свій шлях у 2002 році. Починав він в команді Arsenal. 1.6. Через два роки Данило знайомиться з Іоанном Сухарєвим відомим під ніком «Edward». Разом вони стали грати в Pro100. У цій команді Zeus вдалося виграти безліч турнірів в Україні та інших міжнародних змаганнях. До 2009 року Zeus виступав у різних містах.
Потім на початку 2009 року була заснована Українська, мультигеймінгова організація, до якої увійшли: Олександр Кохановський відомий також як «ZeroGravity», Edward, Даня Zeus і ще кілька хлопців. Вона називалася Natus Vincere. Це команда мала величезний успіх в кіберспорті. До 2016 року Данило був її капітаном. У 2016 році він покинув її. Потім Zeus увійшов до GAMBIT. У цій групі він зробив сенсацію-виграв Major турнір.

Головні досягнення

Zeus володів якостями справжнього лідера. Це завжди було найяскравішою рисою його характеру. Зевс мав довгу кар'єру, яка дозволила йому грати в різних командах. Зараз Данило ділиться своїм досвідом і навчає всі, хто хоче детально дізнатися про cs. У Тесленка відкрита власна онлайн школа. Zeus володів якостями істинного незважаючи на лідерські якості, Zeus завжди відрізнялася стриманість і скромність. Отримуючи величезні гроші на виграшах в турнірах, він говорив, що зарплата ніколи не грала в його житті особливої ролі. Проте, йому вдалося заробити за всю його кар'єру близько $ 785 000.Zeus великий гравець України.


Ссылка скопирована в буфер обмена