На передовій загинув працівник Криворізького залізорудного комбінату

На передовій загинув працівник Криворізького залізорудного комбінату

Фото: Первый Криворожский / Ілюстрація

3 березня 2022 року перестало битися серце патріота нашої країни, старшого солдата Збройних сил України, майстра гірничого дільниці №5 шахти «Октябрська» Романа Дмитровича Коренюка, повідомляє пресова служба Криворізького залізорудного комбінату.

Роман народився 19 травня 1992 року в місті Кривий Ріг. Після школи вступив до Криворізького національного університету. У 2015 році він працевлаштувався охоронником дільниці охорони відділу охорони №3 ТОВ «СОКОЛ-КР».

У вересні цього ж року прийшов на Криворізький залізорудний комбінат, де працював гірником підземним на дільниці №21 (бурових робіт) шахти «Октябрська».

Протягом 2016-2017 років проходив строкову службу.

Повернувшись додому, працював майстром гірничим 21-ої дільниці, а згодом трудився за тією ж посадою на дільниці №5 (очисних робіт), повідомляє підприємство.

«За цей час проявив себе справжнім професіоналом, сумлінним працівником, гарною та чуйною людиною. Користувався заслуженою повагою як серед колег, так і керівництва шахти «Октябрська» й підприємства. Із 29 квітня 2020 року служив за контрактом, захищаючи суверенітет і незалежність держави. Тепер його немає серед нас…», - йдеться у повідомленні КЗРК.

Вірний військовій присязі в бою за нашу Батьківщину, проявив хоробрість, стійкість, мужність і професіоналізм під час виконання бойових завдань.

Керівництво, трудовий колектив акціонерного товариства «Криворізький залізорудний комбінат» щиро поділяє горе родини Романа Коренюка та схиляє голови у великій скорботі. Дякуємо батькам за виховання гарного та мужнього сина. Нехай світлі спогади про нього залишаться у серцях рідних, друзів, колег. Ми пам’ятаємо, якою дорогою ціною дістається кожна хвилина мирного життя.

Редакція висловлює співчуття родині, друзям, посестрам і побратимам Романа


Раніше ми писали про інших Героїв, які віддали життя за незалежність України:

Раніше ми повідомляли про криворіжців, які загинули на війні із російським окупантом у 2022 році. Це мешканці Кривого Рогу, працівники підприємств, випускники криворізьких вишів

Олег Основа

Євген Василець

Михайло Джунь

Сергій Карайван


Анатолій Прідьма

Андрій Петько

Сергій Курило

Про інших загиблих наразі редакції невідомо. Якщо Ви володієте інформацією, напишіть про неї на [email protected]


Ссылка скопирована в буфер обмена