Благодійний вечір на Східному зібрав у парку сотні криворіжців

Благодійний вечір на Східному зібрав у парку сотні криворіжців

Фото: Первый Криворожский

У парку Щастя на мікрорайоні Східний-2 вчора, 27 червня, криворіжці провели благодійний вечір. Мешканці та мешканки Кривого Рогу збирали гроші на лікування вух маленькій дівчинці Поліні Співак.

Як повідомляє журналістка «Першого Криворізького» з місця події, протягом дня участь у заході взяли сотні городян. Переважно це місцеві мешканці, але були й ті, хто приїхав з інших районів міста.

Майстрині, які взяли участь у благодійному вечорі, приїхали із кількох міст України. Маленьких городян розважали танцями і конкурсами на вуличній сцені, а підлітки у альтанках для відпочинку вчились виготовляти свічки, писали картини. Мешканці Східного організували для дорослих консультації із арт-терапевтками та психологинями.

На захід прийшла й родина Поліни Співак — батьки дівчинки дякують небайдужим городянам, які допомогли організувати свято мешканцям району і зібрати гроші на лікування їхньої донечки. Скільки саме вдалось зібрати грошей, редакція повідомить додатково.

Комментарии (3)

Трамвайчик

10:22, 28 июня 2021

Снова дед Бом-Бом ужрался, 3 экипажа приезжало успокаивать, еле затолкали в скорую. Обещают на ПНД закрыть, так что живем пока что тут спокойно.

WMW

15:44, 28 июня 2021

месные спрашивают когда следующий карнавал
так больных с онкологией до чёрта
берите любого и карнавальте

n.k

08:17, 29 июня 2021

Благодійнiсть? идите *** с благодійнiстю, терапевтками, психологинями i грошами, быстро попривыкали на злыднях и *** выезжать.. Собирайте **** - Вилкулов, Стрыгу, ГНусова, Подопреловшу, Падлова, Бэрлиншу, Маляренка, Гальченка, кур@ву Бабенчиху, Карого, Криштопу, Волык, Беликова, иуду Шаповалова, Коломойця, Скыбу с гундяйским вафлистом попом Кицай и собирайте с ****, гроши

Ссылка скопирована в буфер обмена