Стан екологічної безпеки перевірять у Кривому Розі

Стан екологічної безпеки перевірять у Кривому Розі

Фото: Первый Криворожский

Держекоінспекція оцінить стан екологічної безпеки на найбільших підприємствах Кривого Рогу. Під час перевірок контролюватиметься дотримання природоохоронного законодавства на промислових майданчиках об’єктів.

Начальник відділу державного екологічного нагляду (контролю) промислового забруднення ДЕІ Олександр Скакальський розповів журналістці «Першого Криворізького», що до складу комісії, яка перевірить стан екологічної безпеки на найбільших промислових підприємствах міста, увійшли представники Офісу Держекоінспекції, управління екології Криворізької міської ради, виконкомів районних у місті рад, Держпродспоживслужби, а також громадських організацій.

Першу перевірку вже почали на ПРАТ «Північний гірничо-збагачувальний комбінат». Це підприємство входить до переліку найбільших утворювачів промислових відходів в Україні.


Комісія перевірить ефективність виконання заходів з пилопридушення на території промислового майданчика, хвостосховищ, шламонакопичувачів, відвалів, відкритих складів та на автомобільних шляхах.

Також планується перевірка постів моніторингу якості повітря, які встановлені на територіях промислових підприємств. Олександр Скакальський говорить, що у інспекції є сумніви щодо достовірності результатів, які показують автоматичні пости спостереження.

Держекоінспекція перевіряє перевізників сміття у Кривому Розі




Комментарии (2)

Ирбис

15:28, 26 июня 2021

Закрывать будут, если что ??

Вадим

00:02, 27 июня 2021

Опять остановят всё что можно и что нет-на тихий ход

Ссылка скопирована в буфер обмена