Чілдрен Кінофест 2021: почалася безкоштовна реєстрація на покази

Чілдрен Кінофест 2021: почалася безкоштовна реєстрація на покази

Фото: childrenkinofest.com

24 травня розпочалася безкоштовна реєстрація на кінотеатральні покази восьмого фестивалю мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест», які проходитимуть з 28 травня до 2 червня у Кривому Розі та ще 20 містах України.

Організатори кінофестивалю повідомляють, що частина фільмів також буде продемонстрована онлайн з 28 травня до 6 червня.

У Кривому Розі показі фільмів пройдуть у кінотеатрі «Multiplex» у ТРЦ Union (вулиця Героїв АТО, 30г).

Чілдрен Кінофест оголосив програму

Реєстрація на кожен фільм кінотеатральної програми Чілдрен Кінофесту розпочинається за чотири дні до його показу. На фільм-відкриття фестивалю «Віктор_Робот» можна зареєструватися з 24 травня, на «Як Гітлер вкрав рожевого кролика» – з 25 травня, і т.д. Зареєструватися на покази може кожен охочий – для цього потрібно обрати місто і фільми для перегляду, а також заповнити електронну форму на сайті «Чілдрен Кінофесту». А зареєструватися на онлайн-покази можна з 28 травня.


Зазначимо, що з 19 травня у Кривому Розі відкрили реєстрацію організованих груп дітей від благодійних організацій та фондів, громадських і державних організацій, навчальних та позашкільних закладів за телефоном 097 209 39 10.

«До конкурсної програми традиційно ввійшло сім дитячих фільмів, відібраних на найбільших європейських кінофорумах. Відкриється Чілдрен Кінофест фантастичною анімаційною стрічкою Анатолія Лавренішина «Віктор_Робот», яка в цьогорічній конкурсній програмі представляє Україну. Картина вже відзначена Призом глядацьких симпатій Одеського міжнародного кінофестивалю та Премією «Кіноколо», - пишуть організатори фестивалю.

Переможця міжнародного конкурсу буде обрано шляхом підрахунку глядацьких голосів та оголошено на онлайн-церемонії закриття фестивалю 6 червня.


Комментарии (2)

Ирбис

10:13, 25 мая 2021

Ну про Гитлера, то зачем детям ??

_jAZz_

10:55, 25 мая 2021

Лучше бы сделали кин "Как Гитлер не поступил в художественную школу"

Ссылка скопирована в буфер обмена