Криворіжців запрошують на роботу у Держекоінспекцію

Криворіжців запрошують на роботу у Держекоінспекцію

Фото: Первый Криворожский

30 березня Державна екологічна інспекція України оголосила конкурс на зайняття посад державної служби категорії «В» у головному офісі у Кривому Розі.

Держекоінспекція шукає спеціалістів на такі посади:

- головного спеціаліста відділу державного екологічного нагляду (контролю) земельних ресурсів Управління державного екологічного нагляду (контролю) природних ресурсів – державного інспектора України з охорони навколишнього природного середовища;

- головного спеціаліста відділу державного екологічного нагляду (контролю) земельних ресурсів Управління державного екологічного нагляду (контролю) природних ресурсів – державного інспектора України з охорони навколишнього природного середовища (на період перебування у відпустці для догляду за дитиною до 3-х років основного працівника);

- головного спеціаліста відділу державного екологічного нагляду (контролю) водних ресурсів Управління державного екологічного нагляду (контролю) природних ресурсів – державного інспектора України з охорони навколишнього природного середовища (на період перебування у відпустці для догляду за дитиною до 3-х років основного працівника);

- головного спеціаліста відділу державного екологічного нагляду (контролю) атмосферного повітря Управління державного екологічного нагляду (контролю) промислового забруднення – державного інспектора України з охорони навколишнього природного середовища;

- головного спеціаліста Сектору взаємодії з центральними органами виконавчої влади та місцевого самоврядування;

- головного спеціаліста з питань контролю виконання заходів нагляду (контролю) – державного інспектора України з охорони навколишнього природного середовища.



Нагадаємо, що 27 січня у Кривому Розі відкрили офіс Центрального апарату Держекоінспекції, що спеціалізуватиметься на промисловому забрудненні. Він розташований за адресою вулиця Героїв АТО, 92.

Етапи конкурсу для кандидатів на вищезазначені посади – тестування на знання законодавства та співбесіда відбудеться в Офісі Державної екологічної інспекції України в Кривому Роз.



Видео: Даніїл Токмаков

Комментарии (11)

Дед Чудодей

16:26, 06 апреля 2021

Сколько надо заплатить чтоб там работать?

caнитар

16:50, 06 апреля 2021

Чтоб там работать, платить не нужно. Там нужно лизать.

БОМ

17:09, 06 апреля 2021

а шо ты уже знаешь.имешь профессиональный опыт?

Ирбис

16:26, 06 апреля 2021

Спасибо, нет

Майор Томин

17:02, 06 апреля 2021

Какая зарплата??? И вопросы можно решать???

Мeндeлеeв

17:49, 06 апреля 2021

Сбор податей - дело воровское, а посему им жалованье вовсе не платить ©

kx

20:09, 06 апреля 2021

Стоит лицензионный Windows 10. Сегодня в режиме обновления меня порадовали новым Edge'м. Сперва закрыл, не до него было. Затем вспомнил, все же стало интересно. Открыл и со стартовой страницы полез... yandex! Ессно, он сразу соснул ***ца, т.к. я не живу в РФ и у нас это гавно заблокировано. Эх, Edge-Edge... В топку!

Мeндeлеeв

20:15, 06 апреля 2021

так може в налаштуваннях вибрати пошукача? зайві видалити, в мене тільки гугл в мозілі

Мeндeлеeв

15:04, 07 апреля 2021

вертухай, коли в ерефію на пмп?

Cooper_G

17:09, 06 апреля 2021

Успокойтесь ) Без конкурса на госслужбы брать нельзя , вот их и объявляют, такая процедура. Всё решено всегда ещё до этих конкурсов. Пришлые со стороны простые статисты)

Воскресный перфоратор

19:18, 06 апреля 2021

На новеньких повесят все косяки , взятки и сольют ментам.

Ссылка скопирована в буфер обмена