Реконструкцію стадіону «Спартак» теж записали у «Велике будівництво»

Реконструкцію стадіону «Спартак» теж записали у «Велике будівництво»

Фото: Пресова служба ОДА

Стадіон «Спартак» ДЮСШ №3 відтепер також є одним із об'єктів, який входить у перелік проєктів програми Президента України. Стадіон реконструюють державним та обласним коштом.

Про це повідомила пресова служба Дніпропетровської ОДА.

Нагадаємо, що про реконструкцію стадіона мова йде із 2017 року. Тоді повідомлялось, що нею опікувався нардеп по 33 округу Костянтин Усов.

Голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко повідомляє, що футбольне поле буде з «живим» газоном, відкритий майданчик для кросфіту, бігові доріжки і тенісні корти

«Криворожани матимуть сучасний стадіон. Із критими трибунами, професійним трав’яним полем. Там тренуватимуться легкоатлети та футболісти. Проходитимуть і обласні змагання», – розповів Валентин Резніченко.

Будівельники підготували майданчик під майбутнє футбольне поле. Газон для нього «виростили» окремо. Нині чекають потепління, аби зрізати з ґрунту і привезти на стадіон. Газон доставлять в рулонах. Розстелять на полі, склавши з «клаптиків».

«Змонтували систему автоматичного поливу. За полем готуємо спеціальний майданчик. Там вирощуватимуть додатковий газон – для заміни після матчів», – говорить представник підрядної організації Андрій Лебедик.





Для вболівальників готують нові трибуни – на 3,5 тисяч глядачів. Їх звели «з нуля». Нині облаштовують критим навісом.

Зараз будується приміщення під трибунами. Там розмістять роздягальні, душові, тренерські, масажні. Навколо поля облаштовують бігові доріжки і тротуар.

Проєктом передбачили і тенісні корти. А ще – відкритий майданчик для кросфіту. Там можна буде проводити міжнародні змагання.

«Із нетерпінням чекаємо на відкриття оновленого стадіону. Матимемо гарну базу для тренувань. Насамперед – наших атлетів та футболістів», – говорить директор ДЮСШ Олександр Яновський.






Комментарии (9)

Кpuворожaнuн

19:51, 29 марта 2021

Лучше бы здесь построили основной стадион.

Ширина Шага

20:45, 29 марта 2021

лучше бы построили один приличный, вместо этих двух допотопных.

ukotop

20:01, 29 марта 2021

Понято ,а какая больница у насс в городе отвечает всем современным требованиям по оснащению всем необходимым оборудованием начиная от специальных кроватей для больных и каталок до МРТ . Ну типа обычной как в Западной Европе.

Ирбис

20:56, 29 марта 2021

Хоть бы одну больницу записали. Тут авторки такие фотки ставят, ещё до советские ремонты видать.

SToRm_V

21:11, 29 марта 2021

шооб усе запомнили, шоо ЗЕ у нас "велыкий будивнык"!!! а не только на рояле....

Насіс

21:31, 29 марта 2021

Редакторки тільки прокинулися. Цей стадіон включили до "Великого крадівництва" ще у минулому році

Шаленый_лобстэр

21:51, 29 марта 2021

Ну да зестроители дороги делают, а вот Усов ассоциируется с ремонтом 20 школы (там сейчас пустырь) с парком Гданцевский и т.д. За чтобы бородач не брался везде жопа

WMW

00:19, 30 марта 2021

надо же.
пресова служба
едрит мадрид

Vertuwka

05:27, 30 марта 2021

Зеленский - лучший президент за все время!

Ссылка скопирована в буфер обмена