День весни і жіночності, — криворізькі чоловіки про 8 березня

День весни і жіночності, — криворізькі чоловіки про 8 березня

Фото: Первый Криворожский

Журналістка 1kr.ua сайту поспілкувалася із кількома відомими мешканцями Кривого Рогу і дізналася їхню думку щодо Міжнародного жіночого дня 8 березня, який вважається днем боротьби за права жінок та гендерну рівність.

Більшість із них говорять, що вони не стикалися із проявами дискримінації за статтю. Вони вважають 8 березня святом весни і жіночності.

Рятувальник Роман Кравець вважає 8 березня днем жіночності.

Напередодні свята він питає у близьких жінок, які подарунки вони хотіли б отримати і вітає зі святом маму та кохану.

на фото Роман Кравець

Директор «Криворізького державного цирку» Ігор Хлібосолов теж вважає 8 березня днем весни, краси і жіночності. Він говорить, що у цей день робить близьким приємні сюрпризи — дарує квіти і подарунки.

на фото Ігор Хлібосолов

Письменник Дмитро Піскорський розповідає, що для нього 8 березня асоціюється із красою і змінами, оскільки розпочинається весна. У цей день він воліє особисто поздоровляти близьких жінок, а не надсилати їм листівки у соцмережах.

«Із сексизмом та порушенням прав людини, незалежно від її статі, на жаль, ми стикаємося мало не щодня. Але я сподіваюся, що суспільство з часом відторгне подібні прояви поганого виховання.

Я не вбачаю необхідності дискусії стосовно восьмого березня. Адже це свято несе лише позитивні емоції», — говорить Дмитро.

на фото Дмитро Піскорський

Депутат Центрально-Міської райради Андрій Кушнір теж притримується думки, що 8 березня – жіночий день:

«Вітаю всіх представниць жіночої статі з 8 березня, а особливо дружину, доньку і маму. Оскільки вони чекають на це свято, а мені приємно, що привітання зробить їх ще щасливішими, усміхненими та коханими».


на фото Андрій Кушнір

На думку голови Довгинцівської райради Ігоря Ратінова 8 березня — день жіночності та весни.

Ігор поздоровляє кохану жінку, близьких та колег і святкує у колі рідних людей.


на фото Ігор Ратінов

Раніше криворожанки розповіли, що Міжнародний жіночий день вони вважають днем боротьби за права і досягнення жінок. Мешканки нашого міста, із якими поспілкувалась журналістка, розповіли, що їм регулярно доводиться стикатися із проявами сексизму.




Комментарии (15)

Моряк Папай

14:27, 08 марта 2021

чому не опублiкували думку чоловiкiв-коментарiв цього сайту?))

Белла

14:52, 08 марта 2021

А кто тут мужчина и как ты определил что это мужчина? Как по мне тут мужчин нет.)

Моряк Папай

15:15, 08 марта 2021

обоснуй свой вскрик)

Денис Антонов

15:27, 08 марта 2021

"настоящий" мужчина в их представлении это олень. который простит любое прошлое, забьёт на своё будущее, будет вкладывать все ресурсы в неё. в замен получит вареник и тот скорее всего с творогом.

Meндeлeeв

16:00, 08 марта 2021

зелена сопля знову бульбу пустив )))

WMW

14:50, 08 марта 2021

кохана жінка )
Ратинов красава. и каждая из них думает что это именно она

Meндeлeeв

15:58, 08 марта 2021

а на повсякдень, кохаєшь одну, живешь з іншою )))

Шериф

15:20, 08 марта 2021

Николай, убедив всех , даже феминисток, что антитела от КОВИД передаются половым путём, вакцинировал посёлок. А некоторых — и по два раза.

Денис Антонов

15:21, 08 марта 2021

раньше женщины боролись за свои права, самостоятельность, независимость от мужчин. сейчас же наблюдаю как женщины боряться за обеспеченных мужчин, что б сидеть и ничего не делать. не все конечно, но многие.

Моряк Папай

15:31, 08 марта 2021

двойные стандарты , они такие
а вообще, нужно меньше аленить. чем меньше аленизма - тем быстрее все нормализуется

Meндeлeeв

15:56, 08 марта 2021

Если это был день, в том числе, борьбы за трудовые права женщин, то выходной день в день победы трудовых прав женщин выглядит очень нелогично. Поэтому это не обязательно должен быть выходной день

Дед Чудодей

16:45, 08 марта 2021

В Европе и США мужчинам запрещено смотреть на женщин прямым взглядом. Запрещено заходить в лифт если там женщина, если зайти в кабинет к женщине то дверь нужно оставлять открытой. Запрещено в транспорте садиться рядом с женщиной и вообще уже делают автобусы и вагоны метро только для женщин, даже красят их в розовый цвет. Это не шутка, читайте интернет. Короче, дискриминация мужчин идёт полным ходом, мужчины в наше время как рабочие муравьи.

kul21

17:23, 08 марта 2021

Шарий Сила- Бандера могила! Ла Ла Ла Ла, ла Ла Ла ...

Meндeлeeв

07:28, 09 марта 2021

саме щось як тобі в нових колготках?

Бандуро прыйшов

17:32, 08 марта 2021

Дывлюся тэлэвизор, показують як актывысты прыйихалы до пана Зэлэнського та намагаются привытаты його з 8 березня. Пан Зэлэнськый чомусь вызвав охорону.

Ссылка скопирована в буфер обмена