Політична реклама

Нові ідеї та свіжий погляд на управління: Народна програма Дмитра Шевчика відкриє молоді дорогу до міськради

Нові ідеї та свіжий погляд на управління: Народна програма Дмитра Шевчика відкриє молоді дорогу до міськради

Фото: пресс-служба Дмитрия Шевчика

У міській раді бракує молодих амбітних професіоналів з нешаблонними сучасними ідеями, які могли б покращити життя мешканців міста.

Штат працівників залишається відносно незмінним вже багато років. На сайті міської ради не опубліковано жодної вакансії для молодих професіоналів.

Як результат, у міській раді за останні 5 років майже не з’явились нові сервіси, а ті продукти, що були реалізовані (як, наприклад, мобільний додаток «Мій Кривий Ріг СМАРТ сіті), мають обмежений функціонал і неналежну якість.



У Програмі розвитку Кривого Рогу кандидата на посаду міського голови від партії «Слуга Народу» Дмитра Шевчика велика увага приділяється працевлаштуванню молодих спеціалістів та проведенню стажувань для студентів в органах місцевого самоврядування міста. Також мова йде про підготовку навчальної програми з менторським супроводом для молодих працівників з метою формування кадрового резерву управлінців міської ради Кривого Рогу.

В результаті залучення освіченої, ініціативної та амбітної молоді до міського менеджменту очікується підвищення динаміки роботи міськради, впровадження нових проєктів, цифрова трансформація процесів.


«Молодь завжди була генератором нових, сучасних ідей в будь-якій галузі. Управління містом – не виняток. Ми плануємо заохочувати молодих спеціалістів до роботи – оголосимо ряд нових вакансій для тих, хто справді хоче змінити місто. Також плануємо за прикладом Вінницької та Львівської міських рад розробити програму студентських стажувань.

Студенти будуть закріплені за різними департаментами і матимуть змогу реалізувати в муніципалітеті власні проєкти», -
зазначив Дмитро Шевчик.



Комментарии (27)

Майор Томин

09:27, 16 октября 2020

Один клоун нам уже обещал рай,а в итоге мы опять в попе.

Ирбис

09:30, 16 октября 2020

Я ещё никогда не видел, что бы так навязчиво кого-то пропихивали на выборах.

_jAZz_

10:15, 16 октября 2020

уж больно кусок лакомый
мечты о жирном криворожском бюджете сводит их с ума)

Overlordi

09:45, 16 октября 2020

Кто за Вилкула будет голосовать лайк сообщению, за Шевчика дизлайк. Свое мнение в коммент.

Ирбис

09:51, 16 октября 2020

Я никогда не голосовал за вилку, и всегда его хаял не по детски, а теперь дед вдруг стал лучшим кандидатом. Такое возможно только а Кривом.

Даша Башмачок

11:38, 16 октября 2020

Правильно! Давайте еще 5 лет в дерьме поживем )))

Насіс

11:47, 16 октября 2020

+5

Насіс

11:47, 16 октября 2020

*Ответ Даше

Шериф

10:35, 16 октября 2020

Спрашивал у агитаторов за Чепчика с каких туев их кандидат хочет перейти с зарплаты в 1,2 млн. грн в месяц на зарплату в 50 тыс. Он что рассчитывает доворовывать разницу или ему кто то пообещал доплачивать, народ волнуется, может и им откроется неиссякаемый источник бабла.

Шериф

10:40, 16 октября 2020

Второй год у нас молодые новые лица, которые придерживаются старой идеи,украсть,побольше,сразу,завтра будет поздно.

Даша Башмачок

11:36, 16 октября 2020

Ну т.е. то, что нынешний хозяйственник ворует сотнями миллионов, никого не волнует. Зато волнует как Шевчик жить будет без своей зп. Как всегда, логично! )))

Доктор Ватсон

10:51, 16 октября 2020

Неделю назад по дому пробежали посланцы с нехилыми подарками для пенсионеров Метинвеста.А вчера пошли агитаторы за Чепчика.Ну мне ЖАБА и шепчет,скажи что ты категорически против Чепчика,они и тебе принесут пол мешка вкусняшек,чтобы подкупить.Послушал. Блин.А теперь сидю и думаю,я верю в чистые помыслы Чепчика и Ахтемова,но вдруг среди достащиков подкупа окажется пару негодяев,которые поделят мой мешок вкусняшек,а мне к голове приложат что нибудь тяжелое, чтобы вывести на месяц из рядов избирателей.

_jAZz_

11:01, 16 октября 2020

док, не жадничай))

Доктор Ватсон

10:59, 16 октября 2020

У міській раді бракує молодих амбітних професіоналів з нешаблонними сучасними ідеями, які могли б покращити життя мешканців міста.
Отуеть.Сразу в кресло хочеться.А повоевать в поле районным депутатом 5 лет.Если это твое,и люди заметят,выберут в депутаты горсовета там тоже ножками для людеи и вместе с людями,вот когда будешь знать все и вся в этой сфере, тогда можно и в кресло. А так разруха и миздец от молодых ЗЕленых лиц.

Александр Поль

11:16, 16 октября 2020

Районный депутат - бесполезная единица, у него просто нет полномочий на что-то влиять.

Ссылка скопирована в буфер обмена