Представники яких партій увійшли до керівного складу виборчкомів Кривого Рогу, - СТАТИСТИКА «Опори»

Представники яких партій увійшли до керівного складу виборчкомів Кривого Рогу, - СТАТИСТИКА «Опори»

Фото: Первый Криворожский

Криворізька міська територіальна виборча комісія сформувала 7 районних у місті виборчих комісій: Довгинцівську, Інгулецьку, Металургійну, Покровську, Саксаганську, Тернівську та Центрально-Міську, повідомляє громадянська мережа "Опора".

Було розглянуто 134 подання від 21 партії, найбільше заяв надійшло від ВО «Батькіщина», ОПЗЖ, «Європейська Солідарність», «Слуга народу», «За майбутнє», «Важливий кожен», «Опозиційний блок», «Партія регіонів», «Опозиційний блок – Партія миру та розвитку» – по 7.

Одне подання було відхилено через те, що на поданні політичної партії була вказана назва «Успішна Україна», а на печатці була вказана політична партія «Щаслива Україна». Серед керівного складу комісій найбільше членів у партій: «Опозиційна платформа – За життя» (6), ВО «Батьківщина» (6), «Слуга народу» (5), «Європейська Солідарність» (4).

Читайте також: Місцеві вибори 2020: як змінити місце голосування

Криворізька районна ТВК сформувала 12 сільських та селищних виборчих комісій. Було опрацьовано більше 600 подань від 18 партій.

Нйбільше від ОПЗЖ, «Слуга народу», «Батьківщина», «За майбутнє» (по 24), «Європейська Солідарність» (18).

Було відхилено одне подання від партії «Наша Країна» (подання на Карпівську ОТГ) через невідповідність вимогам Виборчого кодексу України.

Жеребкування при формуванні складу відбулось на другому засіданні по трьом сільським комісіям: Лозуватська, Новопільська та Софіївська виборчі комісії. Найбільше членів керівного складу у партій: «Слуга народу» (8),ВО «Батьківщина» (8), ОПЗЖ (6), «Європейська Солідарність» (4) та «За майбутнє» (3).

Нагадаємо, що на 25 жовтня Верховна Рада призначила чергові місцеві вибори в Україні.

Комментарии (3)

Насіс

19:22, 29 августа 2020

Партия регионов?!

Вадя

20:46, 29 августа 2020

А представителей Шария нет.а так одно ворье.

Adi

12:52, 30 августа 2020

розвилось їх, як собак НЕРІЗАНИХ

Ссылка скопирована в буфер обмена