Під час карантину кількість безробітних на Дніпропетровщині зросла майже вдвічі

Під час карантину кількість безробітних на Дніпропетровщині зросла майже вдвічі

Фото: Первый Криворожский

У Дніпропетровській області зареєстровано близько 36 тисяч безробітних. Безпосередньо під час карантину зареєстрували понад 13,1 тисяч жителів області, які втратили роботу. Про це розповіла директорка Дніпропетровського обласного центру зайнятості Вікторія Кузнецова, пишуть на офіційному сайті ОДА.

Зараз статус безробітного надається із 1-го дня подачі заяви, а процедура отримання допомоги максимально спрощена. Середній розмір виплат по безробіттю становить 4 тисячі гривень.

Зареєструватися у службі зайнятості та отримати матеріальну допомогу по безробіттю відтепер можна за спрощеною процедурою. Зробити це легко одним з трьох способів. Можна скористатись послугами державного онлайн-порталу «Дія». Або відправити заяви на електронну адресу обласного центру зайнятості через сервіс «Електронне подання документів».

Також криворіжці можуть звернутися безпосередньо до служби зайнятості за місцем реєстрації. Заяви про надання статусу безробітного та про призначення допомоги слід залишити у скриньці на території установи.

Нагадаємо, що на час карантину навчання в криворізькому Центрі зайнятості переведено в режим онлайн.



Комментарии (10)

ТАРАНТУЛ

20:16, 30 апреля 2020

Ждем больше

Бигль

21:32, 30 апреля 2020

Как же вы их подсчитали, если они и так не были оформлены?
По крайней мере, бОльшая половина.

Meндeлeeв

22:18, 30 апреля 2020

так то про оформленных, а те шо конвертами - то их проблема

Дед Чудодей

22:22, 30 апреля 2020

Теперь бывшие заробитчане будут сидеть у нас на шее, получая пособие по безработице с наших налогов

Ирбис

22:49, 30 апреля 2020

Да ты должен им в ножки кланяться за то что они годами иностранцам попы мыли и валюту слали в Украину, гривну поддерживали, налоги ты пожалел чужие.

Overlordi

23:59, 30 апреля 2020

Ирбис, что,что они поддерживали? Ещё раз повтори, хочу снова посмеяться

Ирбис

09:47, 01 мая 2020

А ты думаешь это экспортёры основной источник валюты для Украины, или МВФ. Не удивлюсь если через время им льготный проезд в транспорте сделают, или льготы платить за квартиру.

Overlordi

12:54, 02 мая 2020

Да им еще право на пенсию в Украине надо отменить. Где платили налоги,там пусть и пенсию получают. А заработанную валюту они тратят на себя любимых,покупая товары у олигархов,также не платящих налогов в полном объеме. Фраза " Нацбанк купил валюту" тебе ничего не говорит? Аж никак не у заробитчан через обменники он покупает доллар.

Все пропало

10:20, 01 мая 2020

Дед Чудодей, Во первых платят только в первый год,а те кто за границей работают уже там давно(большинство).Во вторых тебе быстро предложат работу на минималку,даже если ты был экономистом(на предприятии это инженер ),например инженером ЦСП.Для них главное слово инженер сходится.Ты в отказ,ибо не знаешь работы-3 отказа и аривидерчи.

Patriot kr

12:04, 01 мая 2020

Как хорошо что есть карантин - железная отмазка для команды, работающей в турборежиме

Ссылка скопирована в буфер обмена