Як прикрасити дім або кватиру до Великодня

Як прикрасити дім або кватиру до Великодня

Фото: uaua.info

В умовах карантину Великдень 2020 року для багатьох вірян стане не таким, як зазвичай. Тому редакція «Першого Криворізького» пропонує читачам створити в себе вдома особливу атмосферу, яка навіть в умовах самоізоляції подарує відчуття свята.

Нагадаємо, що поліція закликає віруючих відсвяткувати Великдень вдома.

Дуже просто з гілок верби можна зробити великоднє дерево. Можна також пофарбувати гілки білою або золотистою фарбою і прикрасити їх. А замість класичних яєць повісити яйця з паперу. Ви можете персоналізувати ваше дерево, написавши на яйцях імена всіх членів вашої родини, дітей, бабусь та дідусів, двоюрідних братів та сестер.

Раніше редакція нашого сайту розповіла про прикмети і традиції, які шанували наші предки у Чистий четвер.


Також можна власноруч зробити великодній вінок. Найчастіше для створення пасхального вінка на двері використовуються білі і яскраво-жовті весняні квіти, декоративні яйця, гілки дерев, стрічки, іграшки, пластмасові квіти та різноманітні предмети декору. Пошукайте у шухлядах незвичайні речі для декору та зробіть з них свій особливий вінок.




Декоративними пташиними гніздами можна чудово доповнити великодній стіл. Для цього візьміть суху траву або тоненькі гілочки верби та згорніть їх у коло. Всередину – викладіть пофарбовані яйця. Якщо у вас вдома є декоративне пір’я, то покладіть його також у гніздо.



А вікна в будинку чи квартирі можна прикрасити писанками на довгих стрічках. Якщо у ваших шухлядах не знайшлося стрічок, то можна зробити з ниток.


Раніше редакція «Першого Криворізького» поділилася з читачами порадами як пофарбувати яйця вдома.


Комментарии (3)

Ирбис

20:08, 16 апреля 2020

А что, ёлка с нового года уже не считается за украшение.

MISTER.БОДЯ

20:43, 16 апреля 2020

Паски спекли, венца бахнули и хорош. Это ж не Новый Год, чтоб укрощение делать надо.

Meндeлeeв

22:00, 16 апреля 2020

укроЩение кого?

Ссылка скопирована в буфер обмена