Інспекторські перевірки та атестація навчальних закладів тепер у минулому: у Дніпрі запрацювало управління Державної служби якості освіти

Інспекторські перевірки та атестація навчальних закладів тепер у минулому: у Дніпрі запрацювало управління Державної служби якості освіти

Фото: dp.gov.ua

У Дніпропетровській області з’явилося управління Державної служби якості освіти. Тому інспекторські перевірки та атестація навчальних закладів тепер у минулому. Їхнє місце зайняв інституційний аудит.

Про це повідомляє пресцентр облдержадміністрації.

Одна з головних функцій управління Державної служби якості освітиздійснення інституційного аудиту. Він передбачає оцінювання освітнього простору навчального закладу. Зокрема, наскільки будівля доступна для всіх учнів та чим годують дітей у їдальні. Перевірятимуть і якість знань учнів, наприклад, через моніторинг результатів ЗНО. А ще – педагогічний рівень вчителя та вміле управління закладом із боку керівництва.

«Вже наступного року плануємо здійснити декілька таких аудитів. Керівники навчальних закладів можуть підготуватися до них. У поміч – «Абетка для директора. Будуть і позапланові перевірки – у разі численних скарг батьків чи звернень громади», – сказала начальниця управління Державної служби якості освіти у Дніпропетровській області Наталя Олійник.

Зазначимо, що на сьогоднішній день на Дніпропетровщині – понад 2 тисяч закладів освіти.

Читайте також: Сухий пайок та профілактичні заходи у харчоблоці: у криворізькій школі №118 закрили їдальню



Комментарии (4)

Трамвайчик

08:49, 08 октября 2019

Чем меньше проверок, тем больше проверок.

Тaмeрлан

09:21, 08 октября 2019

Переінакшуючи пісню гурту Віа Гра, "Чим вище перевірка, тим нижче поцілунки"...

Adi

09:42, 08 октября 2019

Працювати не хочуть, тільки перевіряти і хабарі брати. КРОВОСІСІ.

Дед Чудодей

10:19, 08 октября 2019

Кожна нова влада плодить своїх дармоїдів. Та ще й зарплатню цим паперовим душам зроблять у декілька разів більшу ніж у вчителів щоб хабарі не брали. Так скоро і податків наших не вистачить, будуть збільшувати.

Ссылка скопирована в буфер обмена