Криворізькі військовослужбовці взяли участь у Національних Іграх Нескорених

Криворізькі військовослужбовці взяли участь у Національних Іграх Нескорених

Фото: Валерій Григорчук

Ветерани неоголошеної війни на території Донецької та Луганської областей України та військовослужбовці з Кривого Рогу взяли участь у Національних Іграх Нескорених. За підсумками цих змагань буде обрано членів збірної України на Іграх Нескорених 2020 в Гаазі.

Кривий Ріг на змаганнях представляли 7 військовослужбовців:
Ігор Бондаренко, Сергій Гордєєв, Валерій Григорчук, Константин Коробчук, Ігор Павлов, Сергій Піддубняк та Василь Стуженко.

14 вересня в Києві відбулися Національні Ігри Нескорених. Цього року участь в змаганнях взяла рекордна кількість учасників — 234. Сто тридцять вісім з них учасників беруть участь у відборі вперше. Лідерами за кількістю анкет від кандидатів в збірну стали три регіони: Київська область (57 учасників), Львівська область (45) та Дніпропетровщина (17).

Нагадаємо, що раніше редакція сайту повідомляла, що на участь у тестування до Національних Ігр Нескорених було зареєстровано 9 криворіжців.

Учасники Ігор змагалися у 6 видах спорту — велоспорті на шосе, веслуванні на тренажерах, легкій атлетиці (біг, біг на візках, штовхання ядра, стрибки в довжину), плаванні, пауерліфтингу та стрільбі з луку. Нижче ви можете побачити світлини зі змагань, якими криворізькі спортсмени поділилися у своїх соціальніх мережах.



Зазначимо, що оголошення складу збірної заплановано на 17 жовтня.

Ссылка скопирована в буфер обмена